Gigabyte RTX 2060 nasıldır?

Sürücü sıkıntılı AMD kartları niçin önerdiniz?

Daha ucuza ayni performans. Soylediginiz sadece iskembeden ezber. Cogu sorun zaten çoktan halledildi. Sansliysaniz hiç sorun bile yaşamıyorsunuz. Bir nevi kumar oynamak lakin arkadas istemediğini belirtti zaten.

Daha ucuza ayni performans. Soylediginiz sadece iskembeden ezber. Cogu sorun zaten çoktan halledildi. Sansliysaniz hiç sorun bile yaşamıyorsunuz. Bir nevi kumar oynamak lakin arkadas istemediğini belirtti zaten.
Aynen öyle şans işi. Şanslı olsaydım bir sene boyunca ertelenmezdi bilgisayar işim. O yüzden Nvidia ile devam ediyorum.

Fanboyluk yapmayalım lütfen işlemci konusunda AMD bayağı iyi fakat ekran kartı sürücüleri sıkıntılı.

2060 Super aldım kart stabil çalışıyor herhangi bir sorun hata görmedik. Önceki kartım RX 570'di sık sık WattMan mavi ekran yiyordum NVIDIA'ya geçince rahatladım.

Aynen öyle şans işi. Şanslı olsaydım bir sene boyunca ertelenmezdi bilgisayar işim. O yüzden NVIDIA ile devam ediyorum.

Paran varsa tabii ki 2060.Insanlar cidden garip. Kulaktan dolma bilgilerle insanları boyle nasıl yargılayabiliyorlar anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…