O kadar yüksek değil maalesef. En fazla bu tarz ekran kartları alabiliyorum. Bütçe ise 3000 TL bandında.5600XT gibi kartları almanı önermem sürücü hataları ile uğraşırsın. Bütçeniz tam olarak nedir RTX 2060 Super de bakabilirsiniz.
O kadar yüksek değil maalesef. En fazla bu tarz ekran kartları alabiliyorum. Bütçe ise 3000 TL bandında.5600XT gibi kartları almanı önermem sürücü hataları ile uğraşırsın. Bütçeniz tam olarak nedir RTX 2060 Super de bakabilirsiniz.
Sürücü sıkıntılı AMD kartları niçin önerdiniz?
Aynen öyle şans işi. Şanslı olsaydım bir sene boyunca ertelenmezdi bilgisayar işim. O yüzden Nvidia ile devam ediyorum.Daha ucuza ayni performans. Soylediginiz sadece iskembeden ezber. Cogu sorun zaten çoktan halledildi. Sansliysaniz hiç sorun bile yaşamıyorsunuz. Bir nevi kumar oynamak lakin arkadas istemediğini belirtti zaten.
Daha ucuza ayni performans. Soylediginiz sadece iskembeden ezber. Cogu sorun zaten çoktan halledildi. Sansliysaniz hiç sorun bile yaşamıyorsunuz. Bir nevi kumar oynamak lakin arkadas istemediğini belirtti zaten.
@RotasızBey bırakın hocam onları sitede her hafta bu tür kartlarla ilgili konu açılıyor adam 3000 TL'ye kart alıyor ama sürekli sürücü hataları, siyah ekran hataları ile uğraşıyor böyle rezil bir firma olamaz.
Aynen öyle şans işi. Şanslı olsaydım bir sene boyunca ertelenmezdi bilgisayar işim. O yüzden NVIDIA ile devam ediyorum.
Fanboyluk yapmayalım lütfen işlemci konusunda AMD bayağı iyi fakat ekran kartı sürücüleri sıkıntılı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.