Gigabyte RTX 2060 nasıldır?

@RotasızBey Bırakın hocam onları sitede her hafta bu tür kartlarla ilgili konu açılıyor adam 3000 TL'ye kart alıyor ama sürekli sürücü hataları, siyah ekran hataları ile uğraşıyor böyle rezil bir firma olamaz.

Daha ucuza ayni performans. Soylediginiz sadece iskembeden ezber. Cogu sorun zaten çoktan halledildi. Sansliysaniz hiç sorun bile yaşamıyorsunuz. Bir nevi kumar oynamak lakin arkadas istemediğini belirtti zaten.
Aynen öyle şans işi. Şanslı olsaydım bir sene boyunca ertelenmezdi bilgisayar işim. O yüzden Nvidia ile devam ediyorum.

Daha ucuza ayni performans. Soylediginiz sadece iskembeden ezber. Cogu sorun zaten çoktan halledildi. Sansliysaniz hiç sorun bile yaşamıyorsunuz. Bir nevi kumar oynamak lakin arkadas istemediğini belirtti zaten.

Fanboyluk yapmayalım lütfen işlemci konusunda AMD bayağı iyi fakat ekran kartı sürücüleri sıkıntılı.

@RotasızBey bırakın hocam onları sitede her hafta bu tür kartlarla ilgili konu açılıyor adam 3000 TL'ye kart alıyor ama sürekli sürücü hataları, siyah ekran hataları ile uğraşıyor böyle rezil bir firma olamaz.

2060 Super aldım kart stabil çalışıyor herhangi bir sorun hata görmedik. Önceki kartım RX 570'di sık sık WattMan mavi ekran yiyordum NVIDIA'ya geçince rahatladım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı