Gigabyte RTX 2060 OC sıcaklık değerleri

Ali Eray

Kilopat
Arkadaşlar Gigabyte RTX 2060 OC moodelini kullanıyorum, FurMark testinde 84-85 sıcaklık değerlerini gördü, sizce normal mi?
Bir de fan ayarlarını %100'e çeksem herhangi bir sıkıntı olur mu?

Tahminde bulunayım kasanız önü kapalı hava almayan bir model, tam marka model yazar mısınız?

Bende msi 2060 ventus xs oc var 75 görüyor furmarkta.Pubgde de 70i geçmiyor.Kasada 3 önde 3 üstte 1 de arkada fan var.Tabi yazın nasıl olur bilmiyorum.Sistemi yeni topladığım için.

Arkadaşlar Gigabyte RTX 2060 OC moodelini kullanıyorum, FurMark testinde 84-85 sıcaklık değerlerini gördü, sizce normal mi?
Bir de fan ayarlarını %100'e çeksem herhangi bir sıkıntı olur mu?
Kanka benimki de öyle 83 84 yukarısına çıkmıyor , aralıksız oynuyorum nasıl olsa 3 yıl garanti belgesi var sende öyle yap

Üzgünüm geç cevap verdim ceza yemiştim. Kasa Theraltake j23. psu modelini tam bilmiyorum ama o da thermaltake 600w kasanın içinde vardı.

Hocam aynı kart bendede var ve kasa modelimiz de çok benzer (thermaltake v200).
Msi afterburner dan "max temp" ayarını 80 yaparak kullanıyorum ben 80i geçmiyor, bu kart içinde normal bir değermiş araştırmalarıma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…