Gigabyte RTX 2060 Sıcaklık Sorunu

Kasanın yan tarafını açık bırakıp, Rivatuner ile FPS'i 60'a sabitleyerek deneyebilirsiniz. Ayrıca Assasins Creed oyunları biraz optimizasyon özürlü olduğu içinde bu yüksek değerler olabilir.

Afterburnera fan% sini de göster deyip oyunda fanların kaçta çalıştığına bakın. Bir de fan ayarlama kısmından fanı %100 e ayarlayıp öyle sıcaklıklara bakın. Eğer fandan değilse ekran kartında bir sıkıntı var demektir. Hiçbir kasa %100 fan devri ile o kadar sıcaklık yapamaz bana kalırsa.

Sorun gigabyte'in sadece 2 heatsink ile sogutma saglamasi(msi ventus 4 heatsinke sahip), bende ayni ekran kartini kullaniyorum kasaya taktigim 2 tane ekstra fan ve afterburner ile fan ayarlamasi ile suan maksimum 76-77 leri goruyorum, kisin ise 72 yi gecmiyordu.

Fan hızı %90'larda çalışıyor genellikle. %100'e alınca 2-3 derece düşüyor sadece.

Kardeşim anakartın çok kötü yanlış anlama ama. Ekran kartlarının ısınmasında anakartın uyumluluğu ve ekstraları çok önemli. Bunu şey gibi düşün. Ferrarinin bozuk bir yolda ilerlemesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…