Kasanın yan tarafını açık bırakıp, Rivatuner ile FPS'i 60'a sabitleyerek deneyebilirsiniz. Ayrıca Assasins Creed oyunları biraz optimizasyon özürlü olduğu içinde bu yüksek değerler olabilir.
Afterburnera fan% sini de göster deyip oyunda fanların kaçta çalıştığına bakın. Bir de fan ayarlama kısmından fanı %100 e ayarlayıp öyle sıcaklıklara bakın. Eğer fandan değilse ekran kartında bir sıkıntı var demektir. Hiçbir kasa %100 fan devri ile o kadar sıcaklık yapamaz bana kalırsa.Bundan 2-3 ay önce bilgisayarımı güncellediğimde de konu açmıştım ama cevap alamamıştım. Bu süre içerisinde gerek parçaları aldığım yere, gerek Gigabyte ile iletişime geçtim ama bir yararı olmadı. Kasamın hava akışının ve fanlarımın yeterli olduğu düşünüyorum çünkü eski ekran kartımda 2-3 saatlik oynamada bile en fazla 74 derece görüyordum. Bu durumu düzeltmek için yapabileceğim yok mudur acaba?Eki Görüntüle 408737
Fan hızı %90'larda çalışıyor genellikle. %100'e alınca 2-3 derece düşüyor sadece.Afterburnera fan% sini de göster deyip oyunda fanların kaçta çalıştığına bakın. Bir de fan ayarlama kısmından fanı %100 e ayarlayıp öyle sıcaklıklara bakın. Eğer fandan değilse ekran kartında bir sıkıntı var demektir. Hiçbir kasa %100 fan devri ile o kadar sıcaklık yapamaz bana kalırsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.