sakuraiden
Megapat
İyi akşamlar, bu iki kart arasındaki fark nedir?
Uygun fiyatlı 2060 arıyorum.Bir fark göremedim. Neden sordunuz?
Anladım, peki bu fiyat bandında alabileceğim 2060 var mı? en fazla 1000 lira oynayabilirim. Amd istemiyorum.En son ikisi de alev alıyordu. Basit bir "Gigabyte RTX 2060 sıcaklık sorunu" aramasıyla bulabilirsin.
Uygun fiyatlı 2060 arıyorum.
Anladım, peki bu fiyat bandında alabileceğim 2060 var mı? En fazla 1000 lira oynayabilirim. AMD istemiyorum.
Yazılım sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum, iki yıldır rx 570 kullanıyorum ve yazılım sorunlarıyla boğuşuyorum. Nvidia istiyorum açıkçası.Neden AMD istemiyorsunuz? Evet bu bütçede 2060 dışında seçenek yok.
UV nedir bilmiyorum, önerebileceğiniz bir 2060 var mı?@sakuraiden o bütçedeki 2060'ların hepsi ısınıyor ya birini alıp UV yapacaksın ya da RTX 3050 bakacaksın.
Yazılım sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum, iki yıldır RX 570 kullanıyorum ve yazılım sorunlarıyla boğuşuyorum. NVIDIA istiyorum açıkçası.
UV nedir bilmiyorum, önerebileceğiniz bir 2060 var mı?
Undervolt, tamam anladım. Bilgi için teşekkür ederim ama gerçekten AMD istemiyorum, Nvidia arıyorum.6000 serisinde yazılım sorunu yok. Çok nadiren sorunlu olabiliyor ama bu NVIDIA kartlardada olabiliyor. Ayrıca UV undervolt ekran kartını serin çalıştırmak için frekanslarını kısmak.
6000 serisinde yazılım sorunu yok. Çok nadiren sorunlu olabiliyor ama bu NVIDIA kartlardada olabiliyor. Ayrıca UV undervolt ekran kartını serin çalıştırmak için frekanslarını kısmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.