Gigabyte RTX 2060 vs ASUS RTX 2060 Dual

10 derece için 650TL fazladan para mı ödeyecek? Asus Dual soğutması da iyi değil ki zaten. Palit ile arasında 10 derece olduğuna dair bir kaynağınız var mı?
Kendin deneyip gördüm. Ayrıca 10 derece için 650TL gayet verilmeye değer bir para. Adam her yıl ekran kartı mı değiştiriyor sanki? Bi kere alıcak o da ömürlük olcak. Öyle bişey istiyorsa ASUS DUAL.

Kendin deneyip gördüm. Ayrıca 10 derece için 650TL gayet verilmeye değer bir para. Adam her yıl ekran kartı mı değiştiriyor sanki? Bi kere alıcak o da ömürlük olcak. Öyle bişey istiyorsa ASUS DUAL.
Asus Dual ile Palit arasında 10 derece fark olduğunu sanmıyorum. Kafanızdan uydurduğunuz şeyleri yazmayın. Kaynak verin.

Komiksin. Ne alacağını kişi gayet iyi biliyor. Bol şans sizlere.
Kendinizde ASUS DUAL Evo olması bu kartın soğutmasını iyi yapmıyor. Gayet kötü bir soğutması var. Palit'le arasında fark olduğunu bile düşünmüyorum. Hala kaynak vermeyip kafanızdan uydurduğunuz şeyleri söyleyip komiksin falan diyorsunuz. Asıl siz komiksiniz. :D İyi forumlar. 🤘

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinizde ASUS Dual Evo olması bu kartın soğutmasını iyi yapmıyor. Gayet kötü bir soğutması var. Palit'le arasında fark olduğunu bile düşünmüyorum. Hala kaynak vermeyip kafanızdan uydurduğunuz şeyleri söyleyip komiksin falan diyorsunuz. Asıl siz komiksiniz. :D iyi forumlar. 🤘

Sanada mailden yazdım dostum beni hatırladın mı? 1500 TL'lik konuma bak oradan adresim ve iletişim bilgilerimde var. Çok teşekkür. Dafry.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı