Gigabyte RTX 3050 9200 TL'ye alınır mı?

O fiyat ne öyle alınmaz. Ekran kartı fiyatları'da uçmuş şimdi baktım. Ben olsam elimde'ki sistemi satar üstüne biraz daha koyar hazır sistem alırdım. Arada yayıncılar falan özel kasa yapıyorlar gayet güzel sistemler çıkıyor ama hemen bitiyor takip et.

7.700 TL:

Bu nasıldır hocam uzun süreli götürür mü ?

Gerekli cevabı aldım arkadaşlar sağolun ben tekrardan AMD'ye yöneleyim .d

Merhaba,
Alınır mı?

R5 5500, MSI A520M-A Pro anakartım var. Ekran kartım RX 570 4 GB ama artık ömrünün bittiğini düşünüyorum. Monitör oyunlarda sürekli siyah ekran verip duruyor. Aşırı oyun oynayan birisi değilim bu kart sizce benim için yeterli olur mu?
Ek olarak 10 bin TL'ye kadar ekran kartı önerileriniz varsa bekliyorum AMD almak istemiyorum. Çünkü sürekli çökme raporlarından bıktım.
Alınmaz.

Güzel karttır alınabilir. Konunun başlığında Amd çökme sorunlarından bıktığınızı yazmışsınız. Amd 7000 serilerinde Wattman hatasını çok azalttı ama tam bitmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izlemenizi öneririm ekran kartını satın almadan önce.

Eğer Nvidia tarafından isterseniz GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46NSL8MD9NXV) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Bunu alabilirsiniz.
Bu iki kartlarda çok güçlüdür, sizi uzun bir süre yükseltme ihtiyacı duymadan kullandırır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu videoda ki sistem ile sizin sisteminiz aynı değil fakat ekran kartlarını karşılaştırmak adına bakabilirsiniz.

Birde güç kaynağınızın modeli neydi?

Son düzenleme:
Güzel karttır alınabilir. Konunun başlığında Amd çökme sorunlarından bıktığınızı yazmışsınız. Amd 7000 serilerinde Wattman hatasını çok azalttı ama tam bitmedi.

Şu videoyu izlemenizi öneririm ekran kartını satın almadan önce.

Eğer Nvidia tarafından isterseniz GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46NSL8MD9NXV) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Bunu alabilirsiniz.
Bu iki kartlarda çok güçlüdür, sizi uzun bir süre yükseltme ihtiyacı duymadan kullandırır.

Şu videoda ki sistem ile sizin sisteminiz aynı değil fakat ekran kartlarını karşılaştırmak adına bakabilirsiniz.

Birde güç kaynağınızın modeli neydi?

XPG Pylon 650W

Tamam, güç kaynağından sorunumuz yoktur. 650W güç kaynağı fazlasıyla yeterli olacaktır ve kalitelide bir modeldir.
Amd almak istemiyordum ama arkadaşlar cok fazla Amd al diyor. Ben aşırı oyun oynayan biriside olmadığım için fiyat konusunda çok fazlada açılmak istemiyorum. 9 veren 10 u verir 10 u verıyosan daha iyisini 13 e al falan dersek 20 ye kadar gideriz 😄

Amd almak istemiyordum ama arkadaşlar cok fazla Amd al diyor. Ben aşırı oyun oynayan biriside olmadığım için fiyat konusunda çok fazlada açılmak istemiyorum. 9 veren 10 u verir 10 u verıyosan daha iyisini 13 e al falan dersek 20 ye kadar gideriz 😄
Yok be. Eğer bütçeniz varsa bu iki modelden tercih edebilirsiniz. Güçlü kartlardır bunlar. 7600'ün rakibi Nvida tarafında 4060, ondan dolayı yazdım onu ben. Bu iki kart sizi uzun bir süre götürür hocam.
Daha iyileri varmı var tabii ki:)
Ama bunlar bu bütçede tercih edilecek en iyi modeller.

Yukarıda paylaştığım videoyu izlemenizi öneririm hocam. Pc hocası çok güzel açıklıyor alınıp alınmaya değer mi diye.
Son karar size kalmış yine de hocam ama ben olsam 4060 alır geçerim, kafam rahat olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı