T Tallend Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 https://www.hepsiburada.com/gigabyte-geforce-rtx-3060-eagle-12gb-gddr6-192bit-ekran-karti-gv-n3060eagle-12gd-p-HBCV000000CH3S?magaza=Gen%c3%a7er+Gaming&url_src=and-product-detail Çoğunlukla oyun oynasamda edit yapip render alacagim zamanda olacak. Bu sartlar altında daha iyisini önerir misiniz? Bazi forumlarda bazi hikayeleri oyunlarda kasacagini soylediler. Düşünceleriniz neler? Ekran kartı markasi olabilecek olanlar. ASUS. MSI. Gigabyte.
https://www.hepsiburada.com/gigabyte-geforce-rtx-3060-eagle-12gb-gddr6-192bit-ekran-karti-gv-n3060eagle-12gd-p-HBCV000000CH3S?magaza=Gen%c3%a7er+Gaming&url_src=and-product-detail Çoğunlukla oyun oynasamda edit yapip render alacagim zamanda olacak. Bu sartlar altında daha iyisini önerir misiniz? Bazi forumlarda bazi hikayeleri oyunlarda kasacagini soylediler. Düşünceleriniz neler? Ekran kartı markasi olabilecek olanlar. ASUS. MSI. Gigabyte.
inyhzz Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #2 İşlemciniz Intel ise MSI alınız ama Gigabyte iyi bir marka.
TT Learch Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 149 Çözümler 4 24 Nisan 2023 #3 Alınır. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2023
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.066 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #4 inyhzz dedi: İşlemciniz Intel ise MSI alınız ama Gigabyte iyi bir marka. Genişletmek için tıkla... Intel ile neden MSI alınmıyor?
inyhzz dedi: İşlemciniz Intel ise MSI alınız ama Gigabyte iyi bir marka. Genişletmek için tıkla... Intel ile neden MSI alınmıyor?
inyhzz Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #5 Yanlış bilgi dreambullet dedi: Intel ile neden MSI alınmıyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım Intel ile uyumlu olması için MSI önerdim, sonuçta AMD ekran kartı gibi sorunlar çıkarmaz. Moderasyon notu: Intel sistemler ile yalnızca MSI uyumlu değildir. MSI ile AMD'yi kıyaslamak, elma ile armut kıyaslamaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2023
dreambullet dedi: Intel ile neden MSI alınmıyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım Intel ile uyumlu olması için MSI önerdim, sonuçta AMD ekran kartı gibi sorunlar çıkarmaz. Moderasyon notu: Intel sistemler ile yalnızca MSI uyumlu değildir. MSI ile AMD'yi kıyaslamak, elma ile armut kıyaslamaktır.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #6 inyhzz dedi: İşlemciniz Intel ise MSI alınız ama Gigabyte iyi bir marka. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu görmedim yok görmedim.
inyhzz dedi: İşlemciniz Intel ise MSI alınız ama Gigabyte iyi bir marka. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu görmedim yok görmedim.
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 24 Nisan 2023 #7 Tallend dedi: https://www.hepsiburada.com/gigabyte-geforce-rtx-3060-eagle-12gb-gddr6-192bit-ekran-karti-gv-n3060eagle-12gd-p-HBCV000000CH3S?magaza=Gen%c3%a7er+Gaming&url_src=and-product-detail Çoğunlukla oyun oynasamda edit yapip render alacagim zamanda olacak. Bu sartlar altında daha iyisini önerir misiniz? Bazi forumlarda bazi hikayeleri oyunlarda kasacagini soylediler. Düşünceleriniz neler? Ekran kartı markasi olabilecek olanlar. ASUS. MSI. Gigabyte. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata AMD tarafında 6600 modeli var. Ama bence 3060 alınabilir. Zaten bütçenize alınabilecek bu model. Alınır.
Tallend dedi: https://www.hepsiburada.com/gigabyte-geforce-rtx-3060-eagle-12gb-gddr6-192bit-ekran-karti-gv-n3060eagle-12gd-p-HBCV000000CH3S?magaza=Gen%c3%a7er+Gaming&url_src=and-product-detail Çoğunlukla oyun oynasamda edit yapip render alacagim zamanda olacak. Bu sartlar altında daha iyisini önerir misiniz? Bazi forumlarda bazi hikayeleri oyunlarda kasacagini soylediler. Düşünceleriniz neler? Ekran kartı markasi olabilecek olanlar. ASUS. MSI. Gigabyte. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata AMD tarafında 6600 modeli var. Ama bence 3060 alınabilir. Zaten bütçenize alınabilecek bu model. Alınır.
inyhzz Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #8 zuse dedi: Bu yorumu görmedim yok görmedim. Genişletmek için tıkla... Nerede hatam var.
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 24 Nisan 2023 #9 inyhzz dedi: Nasıl yani anlamadım Intel ile uyumlu olması için MSI önerdim, sonuçta AMD ekran kartı gibi sorunlar çıkarmaz. Moderasyon notu: Intel sistemler ile yalnızca MSI uyumlu değildir. MSI ile AMD'yi kıyaslamak, elma ile armut kıyaslamaktır. Genişletmek için tıkla... Bu cümlede ne anlatmaya çalıştın dost?
inyhzz dedi: Nasıl yani anlamadım Intel ile uyumlu olması için MSI önerdim, sonuçta AMD ekran kartı gibi sorunlar çıkarmaz. Moderasyon notu: Intel sistemler ile yalnızca MSI uyumlu değildir. MSI ile AMD'yi kıyaslamak, elma ile armut kıyaslamaktır. Genişletmek için tıkla... Bu cümlede ne anlatmaya çalıştın dost?
inyhzz Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #10 partylikeits1941 dedi: Bu cümlede ne anlatmaya çalıştın dost? Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartı BIOS sorunları vardır illaki ve render almak için ASUS veya MSI önerdim eğer işlemcisi Intel ise daha verimli olur. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2023
partylikeits1941 dedi: Bu cümlede ne anlatmaya çalıştın dost? Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartı BIOS sorunları vardır illaki ve render almak için ASUS veya MSI önerdim eğer işlemcisi Intel ise daha verimli olur.