Ekran kartı kendi kendini soğutmuyor çoğu oyunda 70+ dereceleri görüyor. Ve bu çok can sıkıcı hal alıyor MSI Afterburner'den fan hızını arttırınca kendisini soğutuyor anca.
Benim 3060 stock halde 68-69 dereceye geliyor oyunda UV ile 59-63 arası tutabiliyorum isterseniz sizde deneyin. 825mv da 1777mhz. +1000 Memory Clock verin performans kaybı olmuyor.
Ekran kartı kendi kendini soğutmuyor çoğu oyunda 70+ dereceleri görüyor. Ve bu çok can sıkıcı hal alıyor MSI Afterburner'den fan hızını arttırınca kendisini soğutuyor anca.
Benim 3060 stock halde 68-69 dereceye geliyor oyunda UV ile 59-63 arası tutabiliyorum isterseniz sizde deneyin. 825mv da 1777MHz. +1000 Memory clock verin performans kaybı olmuyor.
MSI Afterburner ile Youtube da bu çocuk anlatmış izleyerek yapabilirsin. Sizin kartın modeli biraz fazla ısınıyordu diye hatırlıyorum 77 çokta iyi değil.
Gayet normal anormal sıcaklıklar 80-85 bandında anormal oluyor bildiğim kadarıyla ekran kartınız çok soğuk çalışan bir seri değil ayrıca kasanızın soğutması da çok iyi değilse gayet normal.
Gayet normal anormal sıcaklıklar 80-85 bandında anormal oluyor bildiğim kadarıyla ekran kartınız çok soğuk çalışan bir seri değil ayrıca kasanızın soğutması da çok iyi değilse gayet normal.
MSI Afterburner ile YouTube'da bu çocuk anlatmış izleyerek yapabilirsin. Sizin kartın modeli biraz fazla ısınıyordu diye hatırlıyorum 77 çok da iyi değil.
MSI Afterburner ile fan hızını arttırınca bir sıkıntı çıkmıyor 60 civarlarına iniyor fakat unuturum açık kalır ekran kartını fazla yorarım diye pek açmak istemiyorum.