Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 70 derece olması normal mi?

Eğer Forza gibi bir oyunda 77-78 dereceleri görüyorsan gayet güzel.

Ha daha kötülerini de mi bekliyordun :D

1669838258996.png

Sinir olduğum nokta bu o sıcaklıklarda fanı kısıkta tutuyor.

Sıcaklıklar normalken UV yapmanın tek faydası orada gördüğünüz sıcaklık değerinin düşüklüğü olur verdiğiniz paranın karşılığını alın bu kartlar fanları yüzde 10-20 fazla çalıştığı için bozulacak olsa mining yapan adamlar her hafta kart değiştirirdi bu kadar endişe etmenin bir anlamı yok.

Sıcaklıklar normalken UV yapmanın tek faydası orada gördüğünüz sıcaklık değerinin düşüklüğü olur verdiğiniz paranın karşılığını alın bu kartlar fanları yüzde 10-20 fazla çalıştığı için bozulacak olsa mining yapan adamlar her hafta kart değiştirirdi bu kadar endişe etmenin bir anlamı yok.

Çok haklısın.

Tabi ki katılıyorum benim kartın fanı %40 dan sonra çok ses çıkarıyor kulaklıksız oynadığım için rahatsız ediyor o yüzden UV ile fan sesinden de kurtulmuş oluyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı