Gigabyte RTX 3060 Ti 8 GB alınır mı?

Bütçe
10K - 13K

tasocuk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Gerek günümüz oyunlarını gerekse yapay zeka araçlarını (Stable Diffusion) kullanmak için linkteki 3060 Ti ekran kartını alsam üzülür müyüm? Fiyatı ucuz buldum diye almak istiyorum. Başka önerileriniz varsa açığım. İşlemcim 12100F.

Hocam yapay zeka performanslarına baktığımda yanlışım yoksa 3060TI daha önce 4060TI'dan. İkinci al alamam çünkü şirketimin üzerine fatura kestireceğim.
Brom demek istediğini anladım, lakin eski nesile bu kadar para dökmek abes kaçıyor artık. 3060Tİ nın CUDA çekirdeği cartu curtu daha fazla. Ama bu fiyattan alınmaz.

4060 Ti varken neden 3060 Ti alasın ki?

Dediğim gibi yapay zeka araçları için çok önemli ekran kartı. Yanlış bilmiyorsam yapay zeka performanslarına baktığımda 3060 Ti daha önde.

Merhaba. Gerek günümüz oyunlarını gerekse yapay zeka araçlarını (Stable Diffusion) kullanmak için linkteki 3060 Ti ekran kartını alsam üzülür müyüm? Fiyatı ucuz buldum diye almak istiyorum. Başka önerileriniz varsa açığım. İşlemcim 12100F.

Sıfır 4060 Ti varken yüzüne bakılmaz.

Dediğim gibi yapay zeka araçları için çok önemli ekran kartı. Yanlış bilmiyorsam yapay zeka performanslarına baktığımda 3060 Ti daha önde.

Önde olabilir fakat bizim de dediğimiz artık 3000 serisi sıfır olarak alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı