Gigabyte RTX 3060 Ti Ekran Kartı Modelleri Göründü

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Gigabyte RTX 3060 Ti Ekran Kartı

Ekran kartı üreticilerinden Gigabyte’a ait RTX 3060 Ti modelleri EEC girdilerinde ortaya çıktı. Daha önce NVIDIA’nın RTX 3060 Ti planlarından bahsetmiştik ve bu kartın RTX 3070‘in hemen sonrasında piyasaya çıkmasını bekliyoruz. Yeni bir Avrasya Ekonomi Komisyonu (EEC) sunumu ise Gigabyte’ın dört GeForce RTX 3060 Ti ekran kartını ortaya çıkardı. Gigabyte bir süredir ekran kartları için […]

Devamı: Gigabyte RTX 3060 Ti Ekran Kartı Modelleri Göründü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

RGB kullanımı azalmış sanki. Belki üst taraftadır ama 2000 serisi AORUS kartlara göre azaltmışlar. Kartın tasarım çizgileri güzel bence. Göze hoş geliyor. 1 tane RGB yazı veya çizgi yeter. Aşırı ışığa gerek yok.

RGB kullanımı azalmış sanki. Belki üst taraftadır ama 2000 serisi AORUS kartlara göre azaltmışlar. Kartın tasarım çizgileri güzel bence. Göze hoş geliyor. 1 tane RGB yazı veya çizgi yeter. Aşırı ışığa gerek yok.
3060 Ti görseli olmadığı için görseldeki model RTX 3070 Eagle modeline ait :) 3060 Ti Eagle de aynı tasarıma sahip olabilir ama.

2 fanlı ekran kartlarına ne oldu? Hep 3 fanlı görüyorum. Çok kaba duruyor hepsi, 2 fanlı hatta mümkünse 'blower' fan modelleri görmek istiyorum. Kasamda koca bir kart görmek hiç hoşuma gitmiyor, küçük ve kibar modelleri istiyorum. Şu hava soğutmadan kurtulunmalı artık. Ekran kartları sadece sıvı soğutma ile gelmeli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı