5 ayda YKS yetişir mi?

sifota

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese.12.sınıfım temelim yok. TYT de 30 40 arası netlerim. Aralık sonunda yazılı başlıyor. Hedefim 100 200 bin arası. Bir de mesela ben her dersin temel kolay orta zor kaynaklarını alıp sırayla ilerlenir mi? Cevap verirseniz sevinirim iyi günler.

TYT mi AYT mi TYT ise yetişir AYT ise çok zor bayağı bayağı zor.

Merhaba herkese.12.sınıfım temelim yok. TYT de 30 40 arası netlerim. Aralık sonunda yazılı başlıyor. Hedefim 100 200 bin arası. Bir de mesela ben her dersin temel kolay orta zor kaynaklarını alıp sırayla ilerlenir mi? Cevap verirseniz sevinirim iyi günler.
6 ay var hocam düzenli çalışmayla elinizden geleni yapın TYT kesin hallolur.

İkisi de hocam.

AYT için pomodoro kamplarına sokabilirsiniz kendinizi TYT'yi 1 ayda bitirenler bile var fakat kendinizi çok zorlamanız lazım. Yetişir mi diye düşünmeyin hiçbir zaman yetişecek ona emin olun gerisi hallolur.

Hocam konumunuz kötü ama 100bin sıralama zor birşey değil. Konu çalışmaya önem verip planınızdan da şaşmazsanız daha iyi bile yapabilirsiniz. Ayrıca 6 ay var, moralimizi bozmayın:)

Bu yazdığım çalışma yöntemi uygulanır mı sizce.

Kolay orta devam edip zorları branş denemeleri, krallar karması ile hallederseniz daha rahat olur son 1 ay full deneme kasmanız lazım.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Peki günde kaç tane ders çalışılmalı bir de önce AYT sonra TYT bitirsem olmaz mı? Bilmediğimden soruyorum.

Bu saatten sonra zor ama imkansız değil.

İsterseniz size yol haritası yapabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı