Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC alınır mı?

Açtığında ise önüne geleni gömüyor ve güzel bir RT performansı var. Herkesin kaçırdığı nokta AMD de frame generation teknolojisi getirecek ve RX 7000 destekleyecek.

Klasik, saf kas gücüne dayalı ekran kartı devri kapandı, yalnızca uzatmaları oynuyor.

Her türlü 20 FPS alacağım diye 8 GB VRAM alınmaz bütçe 12 GB VRAM'e yeterken.

Her türlü 20 FPS alacağım diye 8 GB VRAM alınmaz bütçe 12 GB VRAM'e yeterken.

12 GB VRAM ama sıfır teknoloji. Uzun vadede 4060 Ti'ın teknolojileri, 6700 XT'nin VRAM avantajının üzerine çıkacak.

Şu anda DLSS 3.0 destekli oyun sayısı az diye çoğu kişi yanlış tercihler yapıyor.

VRAM yetmeyince teknolojinin bir anlamı kalıyor mu ki.

Kalıyor. Bak bu düz RTX 4060 ve attığım dakika 2K çözünürlük. VRAM kullanımını azaltıyor DLSS 3.0.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kalıyor. Bak bu düz RTX 4060 ve attığım dakika 2K çözünürlük. VRAM kullanımını azaltıyor DLSS 3.0.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLSS kullanınca oyunda bozulma oluyor şahsen ben hiçbir oyunda FSR-DLSS açmam.

DLSS kullanınca oyunda bozulma oluyor şahsen ben hiçbir oyunda FSR-DLSS açmam.

O kişinin keyfine kalmış. Şahsen bu saatten sonra ne RX 6000 ne de RTX 3000 serisine para veririm. İkisi de var elimde ve çok düz kartlar, 6700 XT ve 3060 Ti olsaydı da fikrim değişmezdi.

UE5 motorlu oyunlar ve gelecekte çıkacak GTA VI gibi diğer oyunlar için bunlardan daha fazlası lazım olacak.

Cidden kafam kartıştı 4060 mı alayım 4060 Ti mı RX 6800 mı alayım
Cooler Master 650W 80 Plus Bronze sertifikalı güç kaynağım var.

Amaç sadece oyun ise saf gücü ile RX 6800 en mantıklı olan.
Farkı uygulamalar kullanacağım ve RT, DLSS gibi teknolojileri de denemek istiyorum diyorsanız 4060 Ti.

Daha alt seçeneklere bakmayın.

Soğutma olarak Colorful daha başarılıdır, hangisini tercih ederseniz edin üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı