Volkan KÖROĞLU
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum. Şu an RX590 kullanıyorum. Bütçem linkte belirttiğim iki karta da yetiyor. 2.el düşünmüyorum. Yayıncılıkla işim yok oyun oynuyorum hikaye tabanlı Online ancak Photoshop, SolidWorks vs gibi yazılımlarda kullanıyorum. Araştırmalarım sonucunda bu iki kartı buldum kararsızım kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
www.itopya.com
Gigabyte için ısınma sorunu çok önemli değil ama iş BGA yöntemine gider mi? Veya 8 GB VRAM yetersiz kalacak mı?
www.sinerji.gen.tr
Bu kartta da NVIDIA teknolojilerini alternatifi olmasına rağmen stabil sunamıyor diyorlar. WattMan arızalarını RX 590'da yaşadım.

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Gigabyte için ısınma sorunu çok önemli değil ama iş BGA yöntemine gider mi? Veya 8 GB VRAM yetersiz kalacak mı?

XFX Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
XFX Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Bu kartta da NVIDIA teknolojilerini alternatifi olmasına rağmen stabil sunamıyor diyorlar. WattMan arızalarını RX 590'da yaşadım.