İlk olarak sistemimi 2023 yılının yaz aylarının birinde Vatan Bilgisayar'dan almıştım ve aldığım günden beri Kernel Power 41 (63) hatası alıyorum. Geçtiğimiz günlerde PSU'yu garantiye göndermiştim. Fakat PSU'da sorun bulunmadı. Ondan sonra RAM'lerimi gönderdim ve onlar değişti. Fakat sorun hala devam ediyor. Hatayı kısaca anlatayım. Yüksek sistem gereksinimi olan oyunlarda kendi kendini resetliyor. Şimdi ise üçlü prizimi değiştireceğim. Ondan olabilir diyorlar. Bu yazıyı okuyanlardan da akıl almak isterim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. (birden fazla kez temiz kurulum denedik)
Peki, size zahmet olmaz ise tanınır ve kaliteli uçuk fiyat olmadan alabileceğim birkaç marka ya da model söyleyebilir misiniz? Kusuruma bakmayın inanın hiç anlamıyorum PSU'dan.
XPG'yi hiç görmedim o yüzden.
En ucuz XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.788,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
750W olan da girmiş stoklara. Buna da bakılabilir.
Peki, size zahmet olmaz ise tanınır ve kaliteli uçuk fiyat olmadan alabileceğim birkaç marka ya da model söyleyebilir misiniz? Kusuruma bakmayın inanın hiç anlamıyorum PSU'dan.
XPG'yi hiç görmedim o yüzden.
En ucuz XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.788,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
750W olan da girmiş stoklara. Buna da bakılabilir.
XPG gayet bilindik marka aslında. Siz görmemişsiniz sadece.