Sıfır olsaydı alınmaz derdim de ikinci eli düşünülebilir. VRAM'i absürt olan oyunları oynamakta sorun yaşayabilirsin, diğer oyunlarda sorun yaşayacağını sanmam. 2K çözünürlükte oyun oynamak istiyorsan 2K'lık ekran kartı değil, haberin olsun.
Sıfır olsaydı alınmaz derdim de ikinci eli düşünülebilir. VRAM'i absürt olan oyunları oynamakta sorun yaşayabilirsin, diğer oyunlarda sorun yaşayacağını sanmam. 2K çözünürlükte oyun oynamak istiyorsan 2K'lık ekran kartı değil, haberin olsun.
2k'ya uygun olmama sebebi vram mi ? İnternette testlerine baktım, 2k da çok güzel performans veriyordu. Zaten 1080P'de kullanacağım ama merakımdan soruyorum.
Peki rx6800 ? Bir canavar mıdır 2k için? Öyleyse onu alayım çıtayı yükseltip. Sadece bana şunu söyleyin sırf nvidia olması için rx6800'den, 3070'e veya 3070 TI tercihi yapılır mı ?
Hocam AMD'den uzak durma sebebim gerçekten driver sebepli sorunlar yaşadım. APU kullanıyorum şu an. Bana sıkıntılar çıkarttığı oldu. Mesela driver üzerinden FreeSync açınca monitor flickering yaşıyorum. Şu an yazılım üzerinden FreeSync kapattım monitör üzerindekini açtım.