Gigabyte RTX 3070 Vision alınır mı?

Sıfır olsaydı alınmaz derdim de ikinci eli düşünülebilir. VRAM'i absürt olan oyunları oynamakta sorun yaşayabilirsin, diğer oyunlarda sorun yaşayacağını sanmam. 2K çözünürlükte oyun oynamak istiyorsan 2K'lık ekran kartı değil, haberin olsun.

Sıfır olsaydı alınmaz derdim de ikinci eli düşünülebilir. VRAM'i absürt olan oyunları oynamakta sorun yaşayabilirsin, diğer oyunlarda sorun yaşayacağını sanmam. 2K çözünürlükte oyun oynamak istiyorsan 2K'lık ekran kartı değil, haberin olsun.
2k'ya uygun olmama sebebi vram mi ? İnternette testlerine baktım, 2k da çok güzel performans veriyordu. Zaten 1080P'de kullanacağım ama merakımdan soruyorum.

Canavar, 16 GB VRAM fazlasıyla yeter. NVIDIA olmasına aldanmayın. RX 6800, RX 6800 XT gibi kartlar tercih edilebilir. AMD kendisini de geliştirdi. AMD çöp, ısınıyor diyenlere aldırış etmeyin. İsterseniz YouTube'dan testlerine bakabilirsiniz.

Canavar, 16 GB VRAM fazlasıyla yeter. NVIDIA olmasına aldanmayın. RX 6800, RX 6800 XT gibi kartlar tercih edilebilir. AMD kendisini de geliştirdi. AMD çöp, ısınıyor diyenlere aldırış etmeyin. İsterseniz YouTube'dan testlerine bakabilirsiniz.

Hocam AMD'den uzak durma sebebim gerçekten driver sebepli sorunlar yaşadım. APU kullanıyorum şu an. Bana sıkıntılar çıkarttığı oldu. Mesela driver üzerinden FreeSync açınca monitor flickering yaşıyorum. Şu an yazılım üzerinden FreeSync kapattım monitör üzerindekini açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?

RX 6000 ve sonrasına güvenebilirsiniz. AMD hatalarından ders çıkarttı, hata payı neredeyse çok çok aza indi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı