DRIVER Güncel mi
Hectopat
Gigabyte RTX 3070 Vision alınır mı?
6.5k İkinci el,Fiyat nedir?
FurMark testinde absürt bir sıcaklık yoksa alınır iki model de.6.5k İkinci el,
Bir de diğer opsiyon olarak yine 6.5k civarında Palit GamingPro OC modeli var.
Peki direkt 3070 alınır mı ? Bazı kişiler 8gb olduğundan bitmeye yakın olduğundan bahsediyor.FurMark testinde absürt bir sıcaklık yoksa alınır iki model de.
6.5K bütçeyle alınabilecek en iyi kartlardan. 1080p için hala ömrü var bence. RX 6700 XT de düşünülebilir. Ama performans olarak 3060 Ti-3070 arası bir performansı var.Peki direkt 3070 alınır mı ? Bazı kişiler 8gb olduğundan bitmeye yakın olduğundan bahsediyor.
Peki direkt 3070 alınır mı? Bazı kişiler 8 GB olduğundan bitmeye yakın olduğundan bahsediyor.
6.5K bütçeyle alınabilecek en iyi kartlardan. 1080p için hala ömrü var bence. RX 6700 XT de düşünülebilir. Ama performans olarak 3060 Ti-3070 arası bir performansı var.
Peki beni uzun süre götürür mü? Eğer ki götürmeyecekse biraz daha verip rx6800 de alabilirim. RTX 3070 Nvidia olması açısından daha önceliğim olmuştur. FHD kullanmaktayım.8 GB VRAM FHD çözünürlük için gayet yeterlidir. 6.5k fiyata sıkıntısı yoksa kaçırılmaz.
FHD 3070 götürür her türlü uzun süre. Ama RX 6800 bariz şekilde daha iyi ve daha uzun ömürlü bir kart.Peki beni uzun süre götürür mü? Eğer ki götürmeyecekse biraz daha verip rx6800 de alabilirim. RTX 3070 Nvidia olması açısından daha önceliğim olmuştur. FHD kullanmaktayım.
RX 6800'den çekinme sebebim. Hem 550W psu'ya sahip olmam hem de amd driverlardan çekiniyor olmam. Şuan elimde apu sistem var. Mesela bir örnek vereyim driver üzerinden freesync açtığımda flickering yapıyor. Driver üzerinden kapattım monitör üzerinden freesync açtım.FHD 3070 götürür her türlü uzun süre. Ama RX 6800 bariz şekilde daha iyi ve daha uzun ömürlü bir kart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.