hocam kullandım bi sorun olur muSistemde bir sorun göremedim. O siteyi kullanmayın. Site ismini yazarken bile ''yasaklı'' diyor, yazdırmıyorİşlemciniz o ekran kartını besler.
hocam kullandım bi sorun olur muSistemde bir sorun göremedim. O siteyi kullanmayın. Site ismini yazarken bile ''yasaklı'' diyor, yazdırmıyorİşlemciniz o ekran kartını besler.
Bir sorun olacağından değil ama kullanmayın, o sitedeki verileri de iplemeyin.Hocam kullandım bir sorun olur mu?
bir de anlık takılmalar yaşıyorum hocam biraz ben takıntlılıyım şimdi kullanmayın dediniz bir problem yaratır mı ya ve anlık takılmalar yaşıyorum oynunlar daSistemde bir sorun göremedim. O siteyi kullanmayın. Site ismini yazarken bile ''yasaklı'' diyor, yazdırmıyorİşlemciniz o ekran kartını besler.
peki hocam 3dmarkta test değeri ort altın da çıkıyor neden? takıntılıyım şimdi kullanmayın dediniz ya sabaha kadar düşünürüm ne olur acaba mining yapılır mı falan diyeBir sorun olacağından değil ama kullanmayın, o sitedeki verileri de iplemeyin.
hocam her şeyi test ettim işlemcim falan hiçbirin de sorun çıkmıyor itopyaya götürdüm garantiye göndeririz 1 ay sürer dedi ben dedim ki göndermeye gerek var mı bence yok dedi orada ki çalışan arkadaş@Slenders Anlık droplar birçok nedenden dolayı kaynaklanabilir. Net olarak bir şey söylemem.
ya sizce garantilik bir durum var mı?@Slenders Anlık droplar birçok nedenden dolayı kaynaklanabilir. Net olarak bir şey söylemem.
CPU kaynaklı olabilir.Kafama takılan neden benim 3DMark ortalamanın altın da çıktı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.