Gigabyte RTX 4060 Gaming OC RGB LED çalışmıyor

MST07

Kilopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarı açtığımda ekran kartının LED'lerinin yanmadığını fark ettim yazılımsal bir sorun olabilir düşüncesiyle biraz RGB Fusion programını kurcaladım sildim güncel versiyonunu yükledim ama ne yaptıysam geri çalıştıramadım. Forumlarda gördüğüm kadarıyla aynı sorunu yaşayanlar varmış. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bugün bilgisayarı açtığımda ekran kartının LED'lerinin yanmadığını fark ettim yazılımsal bir sorun olabilir düşüncesiyle biraz RGB Fusion programını kurcaladım sildim güncel versiyonunu yükledim ama ne yaptıysam geri çalıştıramadım. Forumlarda gördüğüm kadarıyla aynı sorunu yaşayanlar varmış. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
RGB Fusion'u sil, restart et, terkrar yükleme.
Nvidia Studio serisi sürücü indir - Gaming değil - sürücülerini DDU ile sil, Studio'yu kur.
RGB Fusion'u kur bak bakalım. Çalışmıyorsa sil, Signal RGB programını dene.

Bu sene Gigabyte anakart kısmında ödül aldı fakat ekran kartlarında sıkıntı yaşayabiliyor LED konusunda. Fakat LED'lerin hiçbir anlamı yok performans açısından onu da unutma.

teşekkürler dediklerinizi bugün deneyeceğim.

Dediklerini yaptım. Bir değişiklik olmadı maalesef. halen ekran kartının ledleri hiç yanmıyor. Signal RGB programı B450 Aorus Pro anakartımıda görmüyor nedense.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı