10-16k telefon önerisi

Bende Casper VIA X30 Plus var 6.5 inç ince bir telefon yere 2 3 kere düştü baktım ekran çıktı kasa falan yamuldu yamulduğu içinde açma kapatma tuşu çalışmıyor onun için biraz büyük telefon istiyorum. sağlam olsun

6.55 inç küçük değil sanki hocam ama olsun :D. Yine de sizin kararınız tabii, arastirirsiniz iyice.

PttAVM güvenilir ise 15k fiyat çok iyi Hepsiburada'da 18k. Taksitli alaçağım için taksit seçeneğide var.

4 aylık kutulu faturalı 2. el satıyorlar sahibinden de 12.000 TL bulundugunuz konumda varsa bakabilirsiniz. Bütçe sınırlıysa böyle temiz az kullanılmış 2. el gayet mantıklı.
bizim buralarda maalesef yok iyi telefonlar

Ayrıca attığınız telefon 15k sanırım pttavmde. Ben yine de almazdım.
ptt hakkında herkes şikayet ediyor

Son düzenleme:
PttAVM güvenilir ise 15k fiyat çok iyi Hepsiburada'da 18k. Taksitli alacağım için taksit seçeneği de var.

Hepsiburada'da yanlış gormediysem 14K, siz niye pahalı olanı attiniz anlamadım. Fiyatı kaç olursa olsun tekrar düşünün derim, 5 yıl Redmi kullanmış biri olarak diyorum. Yine de siz bilirsiniz.

Hepsiburada'da yanlış gormediysem 14K, siz niye pahalı olanı attiniz anlamadım. Fiyatı kaç olursa olsun tekrar düşünün derim, 5 yıl Redmi kullanmış biri olarak diyorum. Yine de siz bilirsiniz.

Hocam işlmeci si daha iyi 18k olanın herhalde 14K olanın işlmemcisi MediaTek Helio G99-Ultra herhalde bir de 5G bataryaları da farklı olabilir.

Hocam işlmeci si daha iyi 18k olanın herhalde 14K olanın işlmemcisi MediaTek Helio G99-Ultra herhalde bir de 5G bataryaları da farklı olabilir.
Yanlış modele bakmışım evet de her türlü çöp. N11de 16.5k ithalatçı garantili olan. 7s gen 2 var, honorda 7 gen 3 var. Aradaki 1000 liraya değmez mi sizce? Onu geçtim nothing phone 1 var bende, o bile daha yüksek puan almış antutuda redmiye göre. Benim işlemci bile gecmis. Almayin su telefonu gözünüzü seveyim.

Yanlış modele bakmışım evet de her türlü çöp. N11de 16.5k ithalatçı garantili olan. 7s gen 2 var, honorda 7 gen 3 var. Aradaki 1000 liraya değmez mi sizce? Onu geçtim nothing phone 1 var bende, o bile daha yüksek puan almış antutuda redmiye göre. Benim işlemci bile gecmis. Almayin su telefonu gözünüzü seveyim.
valla hocam bilmiyorum kararsız kaldım.

Merhaba. Bana 10k ve 16k bandında telefon önerisi lazım. Benim düşündüğüm Redmi 14 Pro ama herkes kötü diyor. Yardımınıza ihtiyacım var. Kararsız kaldım. Genellikle sosyal medya ve oyun için lazım.
Samsung S21 fe 2.nesil. bu fiyata alacağınız en iyi telefondur. yalnız bataryası diğer telefonlardan kötü ama 1 gün yetiyor.

@soulsteal59 neden beğenmedim işareti attın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı