@LesH bu kartın ederi 17K falan değil, ayrıca 3 fan gereksiz. Kartın güç tüketimi çok düşük soğutma bloğu ince ya da çift fanlı olması önemsiz. Benim 4060 Ti da 3 fanlıydı 59 derecede çalışıyordu yükte. Hayır 70 derecede çalışsa ne olur bir dezavantajı yok ki?
Güncel bir NVIDIA karta 17K verecek olduktan sonra giderim bunu alırım.
Palit NVIDIA Geforce RTX 4060 Ti Jetstream 16 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ben sanırım Türkçe anlatamıyorum. Sorum çok basit. Linkini attığım ekran kartını kullanan var mı? Performans olarak nasıl? Bunu soruyorum. Birisi AMD ekran kartı atar birisi 4070 geçtim der
Fanboydan farkın yok, paranla dolandırılıyorsun. S23 yerine sıfır iPhone 12 alan bilgisiz insanlardan farkın yok.
RTX 4060 Ti iyi karttır, o parayı hak etmez. O paraya arkadaşın attığı veya ikinci elden çok daha iyilerini bulabilirsin daha mantıklı yatırım olur.
Gidip hala sıfır 4060 Ti alıyorsan Allah kurtarsın. İkinci el 4070 veyahut ikinci ele giriyorsan AMD tarafından 7700 XT modelinin çok üstü kartları bulabilirsin. Yeni nesil AMD kartlarda sürücü sorunu falan yok.
Tipik forum eşkiyaları YİNE konuyu düzgün okumamış anlaşılan... Her neyse
Gaming OC modelleri MSI'daki Gaming X, ASUS'daki TUF'lara rakiptir yani kalite olarak oldukça iyidir.
O fiyatta 4060 Ti 16 GB'ları denk getirebilir veya daha ucuza 8 GB 4060 Ti'ı güzel tutan kartlara yönelebilirsin. Eagle gibi.
Alınır güzel bir ekran kartı bence tavsiye ederim uzun sürede kullanılır diye düşünüyorum marka zaten bilindik kendini ispatlamış bir marka soğutmada 3 fan 2 fan arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum tabii iyi sosyaller.
Tipik forum eşkiyaları yine konuyu düzgün okumamış anlaşılan... Her neyse.
Gaming OC modelleri MSI'daki Gaming X, ASUS'daki TUF'lara rakiptir yani kalite olarak oldukça iyidir.
O fiyatta 4060 Ti 16 GB'ları denk getirebilir veya daha ucuza 8 GB 4060 Ti'ı güzel tutan kartlara yönelebilirsin. Eagle gibi.
Hocam tepe bir model olsa (4070 Ti ve üstü, belki 4070.) soğutmayı önemsersin ama zaten ince bir blok yeterde artmaz mı (4060 Ti)? Bence 7700XT ve 2. el 4070 mantıklı. Arkadaş ben kazık yemek istiyorum, sizde kazık yediniz mi diye içine ferahlatmak istiyor gibi geldi.