Gigabyte RTX 4060 Ti Gaming OC vs Asus RTX 4060 Ti Dual OC

feyzaaa

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba hangi ekran kartını almalıyım?

Arkadaşlar merhaba hangi ekran kartını almalıyım?

Bu yeterli, onlara boş yere para vermeye gerek yok bence.

@feyzaaa Kartın üzerindeki etiket uğruna paranı çarçur etmek istersen sen bilirsin ama hiç gerek yok böyle atraksiyonlara. Galax da en az ASUS veya her neyse sevdiğin marka, onlar kadar iyi. Kart verimli zaten pek ısınmaz.

ASUS vb. markalardan başka almak istemiyorum aslında
Aradaki fiyat farkı makul olsa mantıklı derdim ama bu kadar fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Galax iyi bir marka, isterseniz incelemelerine bir bakın karar vermeden önce. Asus da olsa Galax da olsa içindeki çip aynı olacak sonuçta, soğutma da yeterli iki modelde de.

Aradaki fiyat farkı makul olsa mantıklı derdim ama bu kadar fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Galax iyi bir marka, isterseniz incelemelerine bir bakın karar vermeden önce. Asus da olsa Galax da olsa içindeki çip aynı olacak sonuçta, soğutma da yeterli iki modelde de.
Tamamdır teşekkür ederim

Boş yere fazladan 2600 lira vermek istiyorsanız siz bilirsiniz hocam, 4060 Ti çok fazla güç harcamıyor zaten, attığım Galax yeterli soğutmaya sahip, MSI, ASUS, Gigabyte takıntısı yapmaya gerek yok.

Tamamdır teşekkür ederim

Boş yere fazladan 2600 lira vermek istiyorsanız siz bilirsiniz hocam, 4060 Ti çok fazla güç harcamıyor zaten, attığım Galax yeterli soğutmaya sahip, MSI, ASUS, Gigabyte takıntısı yapmaya gerek yok.

Tamamdır teşekkür ederim
Ben birazdaha araştırim en son karar veririm

Boş yere fazladan 2600 lira vermek istiyorsanız siz bilirsiniz hocam, 4060 Ti çok fazla güç harcamıyor zaten, attığım GALAX yeterli soğutmaya sahip, MSI, ASUS, GIGABYTE takıntısı yapmaya gerek yok.
Başka bir ekran kartı öneriniz varmı gene 4060 ti olsun

Gigabyte RTX 4060 TI Windforce OC GV-N406TWF2OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu ekran kartı nasıl

Son düzenleme:
Ben Colorful RTX 4070 kullanıyorum Türkiye'de çok bilinmiyor ama Asya ülkelerinde adamlar milyonlarca GPU satıyor, bildiğimiz markaların toplamından da fazla satıyorlar. Galax da aynı şekilde, en yüksek GPU sıralamalarında ilk 3'te galax'ı hep görürsün, sıvı soğutmalı modelleri var baya sağlam. Benim anlamadığım neden fazladan 2-2.5k verip daha kötü modeller almak istiyorsun ? Madem en f/p ürünü istiyorsun o zaman hem ucuz hem de fiyatına göre kaliteli ürünler üreten firmalara bakman lazım Galax, Colorful, INNO3D, PowerColor gibi. Galax al geç en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı