Gigabyte RTX 4070 Eagle OC vs MSI VGA GeForce RTX 4070 Gaming X Trio

Bütçe
25500
Tercih etmeme sebeniniz nedir?
Marka takintisi ise asla yapmayin boyle birsey. Garanti icin vs ise MSI ile daha yeni sorun yasayan birini gordum bugun. Asus'u kendim deneyimledim rezillik. Sistemimde ne MSI var ne de Asus benim mesela.

Marka takintisi ise asla yapmayin boyle bir şey. Garanti icin vs ise MSI ile daha yeni sorun yasayan birini gordum bugün. ASUS'u kendim deneyimledim rezillik. Sistemimde ne MSI var ne de ASUS benim mesela.

Hocam bende ASUS 4060 var. OEM bilgisayar toplayan çoğu firma bu tür kartları kullanmıyor bilgisayarda tek tek toplayınca da fiyat uçuyor. Keşke İncehesap dışında kulanan olsa...

Marka takintisi ise asla yapmayin boyle bir şey. Garanti icin vs ise MSI ile daha yeni sorun yasayan birini gordum bugün. ASUS'u kendim deneyimledim rezillik. Sistemimde ne MSI var ne de ASUS benim mesela.

Bende şu an halihazırda 2070s MSI gamibg X Trio var ve gayet memnunum o yüzden daha çok MSI tercih etmek istiyorum.

Hocam yapicaginiz tek sey google'ye COLORFUL nasildir yazmaniz. Kotu yorum yapan gormedim ben.
saolun hocam araştıracağım.

Hocam bende ASUS 4060 var. OEM bilgisayar toplayan çoğu firma bu tür kartları kullanmıyor bilgisayarda tek tek toplayınca da fiyat uçuyor. Keşke İncehesap dışında kulanan olsa...
Anlamadim hocam ne demek istediniz?

Anlamadim hocam ne demek istediniz?

Colorful gibi markaları çoğu OEM bilgisayar toplayan firmalar kullanmıyor 3 tane sık kullanılan marka var ASUS MSI Gigabyte. Colorful, PNY gibi markalarlada toplanmış bilgisayarlar görsek İncehesap tektük Colorful kullanıyor ekran kartı olarak ondan bahsediyorum.

Colorful gibi markaları çoğu OEM bilgisayar toplayan firmalar kullanmıyor 3 tane sık kullanılan marka var ASUS MSI Gigabyte. Colorful, PNY gibi markalarlada toplanmış bilgisayarlar görsek İncehesap tektük Colorful kullanıyor ekran kartı olarak ondan bahsediyorum.
Evet haklisiniz. Zotac bile yok. Ki Zotac daha bilindik bir marka.

Gaming X Trio.

Bütçenizin tamamını kullanmak istemezseniz diye de PNY önerebilirim. Köklü bir firmadır. Quadro kartlar ile kendini kanıtlamış bir marka. Daha sonra GTX ve RTX üretimine de başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı