Gigabyte RTX 4070 Super Gaming OC alınır mı?

Bu kartı alamadım çünkü bütçeyi düşürmem gerekti. ASUS Dual RTX 4070 OC aldım. O yüzden o kart için bir fikrim yok maalesef.

Cevabınız için teşekkürler peki şu anki kartınızdan memnun musunuz? Ve sizce işlemcim ve anakartım yeterli olacak mıdır bu bu kuvvetteki kartlara 4070 RTX 4070 Super gibi.

Cevabınız için teşekkürler peki şu anki kartınızdan memnun musunuz? Ve sizce işlemcim ve anakartım yeterli olacak mıdır bu bu kuvvetteki kartlara 4070 RTX 4070 Super gibi.

Dostum bütçen çıkıyor ise RTX 4070 Super Gaming OC yerine, Galax RTX 4070 Super al. Glax. ASUS´tan sonra gelen en iyi ekran kartı markalarından birisi. 2yıl garanti ve birebir değişim garantisi sunuyorlar.

Merhaba Ryzen 7 5800XIŞEmci ve Gigabyte B450MS2H anakart ile uyumlu çalışır mı darboğaz vs sıkıntı çeker miyim?

Dostum bütçen çıkıyor ise RTX 4070 Super Gaming OC yerine, Galax RTX 4070 Super al. Glax. Asus´tan sonra gelen en iyi ekran kartı markalarından birisi. 2yıl garanti ve birebir değişim garantisi sunuyorlar.

Hocam peki bu RTX 4070 Super seviyesi kartları R7 5800X ile kullanmam mümkün müdür acaba ve Gigabyte B450MS2H anakart ile.

Merhaba Ryzen 7 5800XIŞEmci ve Gigabyte B450MS2H anakart ile uyumlu çalışır mı darboğaz vs sıkıntı çeker miyim?

Hocam peki bu RTX 4070 Super seviyesi kartları R7 5800X ile kullanmam mümkün müdür acaba ve Gigabyte B450MS2H anakart ile.

Hayır bir problem olmaz, 1080P'de bile oynarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı