Gigabyte RTX2060 için termal ped önerisi

Hocam net cevap verecek yok mu ya.

Hocam diyorum ya bana kaç mm olacağı ve en kalitelisini önerirseniz alacağım en güzel şekilde bakımını yapıp en iyi macun ve pedi koyup OC ayarlarınıda yaparak en az derecede kartı yoracağım.

Mantıklı peki en iyi termal ped markası nedir?

Arctic güzeldir üzmez sizi.
 
Bir sitede 6w/mk yazıyor.

Ben thermalright in termal pedini buldum 12.8 w/mk diyor daha mı iyi bu?
Termal ped macundan pahalı oldu yav 144 TL diyor cooler MasterGel Pro 90 TL zaten.
Kartın normal ısısı 77-81 derece stok fan ayarlarıyla ısıda bir şey yok. Ama eht kazacaksanız orijinali gibi bir pad kullanmalısınız.

Hocam 10dk MSI kombustor ile yke sokunca 77 üzerine yürümeye başlıyor kapatıyorum testi 3 fanlı model yani acilen bakım lazım.
 
Son düzenleme:
Hocam 10dk MSI kombustor ile yke sokunca 77 üzerine yürümeye başlıyor kapatıyorum testi 3 fanlı model yani acilen bakım lazım.
Hocam 3 fanlı ise zamanı gelmiş bendeki 2 fanlı. Mx-4 biraz sıvı kalıyor daha katı olması gerek sanırım mastergel dediğiniz daha mantıklı. Pad olayını inanın bilmiyorum ama 0.5-0.75 gibi değerleri daha çok duydum. 2mm falan saçma fazla.
 
Hocam 3 fanlı ise zamanı gelmiş bendeki 2 fanlı. MX-4 biraz sıvı kalıyor daha katı olması gerek sanırım MasterGel dediğiniz daha mantıklı. Pad olayını inanın bilmiyorum ama 0.5-0.75 gibi değerleri daha çok duydum. 2mm falan saçma fazla.

Yarın Gigabyte'yi arayıp soracağım onu ona göre alacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı