Çok şükür, evet. Teşekkür ederim. 3300x + S2H + GSkill SniperX Yeşil Kamuflaj 3000MHz 2x8GB 16GB Upgrade'i yapıyorum. AM5 beklerken 2 yıl idare etsin. Bıktım artık Phenom'dan. FX alacaktım ama ölü yatırım olmasın diye böyle bir şeye karar verdim. Çarşamba günü alıyorum.
3300X'e güzel bir OC bekliyorum o halde Stok fanı yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum. 4.2-3 GHz'e çıkarabilirseniz 3600X performansı çok rahat alırsınız Tekrardan hayırlı olsun.
3300X'e güzel bir OC bekliyorum o halde Stok fanı yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum. 4.2-3 GHz'e çıkarabilirseniz 3600X performansı çok rahat alırsınız Tekrardan hayırlı olsun.
Teşekkürler. Performansı gayet iyi. Düşük FPS sıkıntım yok. Memnunum ancak Phenom eskidi ve çoğu şeyi desteklemiyor. O yüzden yeniliyorum.
OC yaparım ama S2H ile güzel OC olmaz diye duydum. Ne kadar doğru?
S2H ile OC olur ve stabil değeri bulursanız neden güzel olmasın? O anakart giriş seviyesi olsa dahi OC potansiyeli gayet yeterli bir seviyede, denemekten zarar gelmez
S2H ile OC olur ve stabil değeri bulursanız neden güzel olmasın? O anakart giriş seviyesi olsa dahi OC potansiyeli gayet yeterli bir seviyede, denemekten zarar gelmez