Gigabyte RX 560 alınır mı?

Konumuz 560, neden 5000 serisini tartışıyorsunuz? Yeni konu aç gelelim.

Hayır! 590’dan 570’e kadar sorunlu bu kartlar. AMD’nin ürettiği başka orta segment seri de hatırlamıyorum ben.
Hala 590 diyorsun. 560 sorunsuz arkadaş SORUNSUZ. Anlamıyor musun? 560 sorunsuzdur diyorum 570 ve 590'ı örnek gösteriyorsun. Bana ne onlardan?

Konumuz 560, neden 5000 serisini tartışıyorsunuz? Yeni konu aç gelelim.
Var olan bir şeyi yok gibi göstermeye çalışmayın. 560 kartta donanımsal bir sorun olmasa da yazılımsal(sürücü gibi) sorunlar var. 5000 seriai ve 570’den 590’a kadar olan tüm kartlar sorunlu. Bir kişi yeni sürücüyü indirmiştir ve FPS artmıştır, bu geneli ifade etmez. Bakalım kaç kişinin işine yaramış, kaç kişinin işini zorlaştırmış?

Ben kendi mesajımda bile RX 5XXX serisinin sorunlu olduğunu söylüyorum ve bana örnek olarak RX 5600 XT serisinden bir kartla sorun yaşamış bir kişinin konusunu atması fazla trajikomik değil mi?

Hocam gidin yatın, biraz dinlenin. İyi geceler.

Beyler tartışmanın manası yok sonuçta 2.el demek ki sorun yok ayrıca test edip alacam
Burası böyle bir yer işte artık alışmak lazım. Kimsenin kimseye saygısı kalmamış. En ufak marka eleştirisi gelsin hemen tartışma başlar. Kendimde RX 560 kullanıyorum ikinci sistemimde ve forum içerisinde de RX 560 ile sürücü kaynaklı bir soruna denk gelmedim. Fakat önerilerde yapılan yanlışlar var maalesef. O da sorun yaşamama garantisi ile önerip, gözün kapalı alabilirsin gibi hitaplar maalesef. Burada da büyük iş siz alıcılara düşüyor. İyice araştırıp, bir sıkıntı sorun varsa bunun bilincinde olup tercih etmeniz gerekli. Genel olarak baktığımız zaman fiyatı uygun bulmuşsunuz. Gerekli testleri yapıp donanımsal bir sıkıntısı yoksa ve temizse alınabilir. Ama kendimde RX 560 kullanıcısı olarak size asla sorun yaşamama garantisiyle öneri yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…