sinkare.coskare
Kilopat
Hadron hd412 500w var elimde işime yararmı
Şuanlık idare eder ama kısa sürede değiştirin. O PSU'nun sağı solu belli olmaz. Bütün sisteminize zarar verebilir patlayıp.Hadron hd412 500w var elimde işime yararmı
Eğer temiz ise oynadığınız oyunlara yeterli gelecektir. Alınabilir.Kimse get açıp vermiyor başka türlü test etmeden alamam
Ben düşüncelerinize katılsam da bu tarz yazılar yazarak sadece linç yersiniz. İnanın değmez yani. Boş verin gitsin. Eskiden RX 580 ve GTX 1650 Super karşılaştırmasında yaşanan sorunlardan bahsedip GTX 1650 Super önerdiğim için linç yediğimi bilirim. Şimdi bakıyorum herkes GTX 1650 Super öneriyor.Konu sahibi o kartı alıp, siyah ekran(Sadece siyah ekran değil. Bir çok hata olabilir.) sorunu nasıl çözülür diye konu açtığında anlarsınız.
RX 570,580,590 toptan sıkıntılı. 5000 serisini söylemiyorum zaten.Fatboy tam bir kronik hastası kart, Nitro ve Armor serilerinin de ateşi çok yüksek. Onun dışında sorunlu model var mı bilmiyorum RX 5XX serisinde.
Bence siz çok küçümsüyorsunuz bu sorunları. AMD’nin çıkardığı her türlü kartın sorunlarıyla ilgili günde en az 3 konu açılıyor. Recep Baltaş bile, AMD ekran kartı yapmayı bilmiyor dedi. Daha neyi tartışıyoruz?Haklısınız, 5xxx serisinde çıkan sorunları tüm AMD'ye yansıtıyor bazıları. 500 serisinde bildiğim sadece 590 Fatboy ve Nitro sorunlu.
Hocam Pubg dışında hakkınız.Ryzen 3 1200 AF ile Biostar RX 560 kullanıyorum. Memnunum. Saydığınız oyunları full ayarlarda 60 FPS civarında oynayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.