GodPlayer1927
Centipat
Beyler Gigabyte RX 5600 XT Gaming OC 6 GB'da GDDR6 Memory sıcaklığı kaç olmalıdır? Benimki en fazla 86C oluyor bu iyi mi yoksa kötü mü? Flash BIOS güncellemesini yaptım.
86 derece fazla bence.
Eminmisiniz?VRAM'ler 120 dereceye kadar dayanır. 100 dereceyi bulmuyorsa sorun olmaz.
Evet.Eminmisiniz?
Neredeyse bütün ekran kartlarının VRAM'leri +80 derecede çalışır.86 derece çok fazla değer bana göre. Termal macun yenilemesi, kasanın yan camı açılması gibi çözümler kullanabilirsiniz. 80 derece altına indirirseniz sorun olacağını sanmıyorum. Aksi taktirde gün içerisin de uzun süre kullanırsanız kartı yakabilirsiniz.
Gpu en fazla 66 derece oluyor 86c ise vram Gddr6 memory86 derece çok fazla değer bana göre. Termal macun yenilemesi, kasanın yan camı açılması gibi çözümler kullanabilirsiniz. 80 derece altına indirirseniz sorun olacağını sanmıyorum. Aksi taktirde gün içerisin de uzun süre kullanırsanız kartı yakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.