07ALONE07 adam WattMan yerel şubesi. Ben NVIDIA geçtim kral daha bakmıyorum böyle WattMan hatalarına kolay gele![]()
Ben RX 500 serisini almam yeminliyim berbat bir seri bence sende bir an önce çıkmalısın.
07ALONE07 adam WattMan yerel şubesi. Ben NVIDIA geçtim kral daha bakmıyorum böyle WattMan hatalarına kolay gele![]()
Bende artık kaç sene sonra NVIDIA alacağım ama benim şu an hiçbir sıkıntı yok.
Denemiştim bunu hocam pek faydasını göremedim yine de teşekkür ederim.Recommend WHQL driver kur ayarları otomatik yap ve düşük voltaj GPU seçebilirsin.
Eki Görüntüle 937586
Bende eskiden RX 480 vardı WattMan veriyordu ama ısınmadan dolayı yani WattMan hatasının birçok nedeni vardır.
Buyrun.Elbette elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Radeon programından görsele yüklediğim kısma gelip voltaj ayarlarını açın görseldeki gibi. Oradan voltaj değerini düşürünce undervolt işlemini yapmış olacaksınız. Siz kendi ayarlarınızın görselini yüklerseniz daha rahat yönlendirme yapabilirim. Ayrıca yine görselde gözüken Frekans Mhz değerini de bir miktar düşürmek WattMan hatası için çözüm önerilerinden biridir. Ayrıca ilk olarak Windows ayarlarından hızlı başlatmayı kapatın. Yoksa Radeon programında yapılan ayarlar sıfırlanıyor.
Sol tarafta Min Frekans yazan yerin üstünde gelişmiş kontrol var onu açın Frekans Mhz değeri açılacak. Onun altında voltaj değeri çıkacak. Onu da açtığınız vakit voltaj değerlerini göreceksiniz. Frekans ve voltaj değerlerini de açıp tekrardan ekran görüntüsü alıp paylaşın.Denemiştim bunu hocam pek faydasını göremedim yine de teşekkür ederim.
Buyrun.
Sol tarafta Min Frekans yazan yerin üstünde gelişmiş kontrol var onu açın Frekans Mhz değeri açılacak. Onun altında voltaj değeri çıkacak. Onu da açtığınız vakit voltaj değerlerini göreceksiniz. Frekans ve voltaj değerlerini de açıp tekrardan ekran görüntüsü alıp paylaşın.
Tekrar wattman'den dolayı Rainbow Six Siege kapandı. Voltajı 50 düşürdüm şimdi denemekteyim.@Etonon İnce ayar kontrollerini de açın. İlk başta Frekans Mhz değerinin son değerini 50 düşürüp deneyin. WattMan hatası verirse Frekans Mhz değerini normal ayarına getirip voltaj kısmının son değerini 50 düşürüp deneyin. Bu şekilde kademe kademe düşürüp deneyerek stabil bir ayar bulmanız lazım. Ayrıca yine hatırlatayım görsele yüklediğim Windows ayarlarından hızlı başlatmayı aç (önerilen) kısmındaki tik işaretini kaldırıp kapatın.
Yine defalarca siyah ekran yedim maalesef.@Etonon İnce ayar kontrollerini de açın. İlk başta Frekans Mhz değerinin son değerini 50 düşürüp deneyin. WattMan hatası verirse Frekans Mhz değerini normal ayarına getirip voltaj kısmının son değerini 50 düşürüp deneyin. Bu şekilde kademe kademe düşürüp deneyerek stabil bir ayar bulmanız lazım. Ayrıca yine hatırlatayım görsele yüklediğim Windows ayarlarından hızlı başlatmayı aç (önerilen) kısmındaki tik işaretini kaldırıp kapatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.