Gigabyte RX 5600 XT Windforce alınır mı?

Bende imzamdaki model var. Cihaz genelde 50 dereceyi geçmiyor. 60 olunca fan açıyor. Gayet sessiz çalışıyor. Modele göre değişir bence. Yük altında 78 gördüm FurMark timespy vb testlerde. Bunun sebebi ise kasamda hava akışı yok.

Bende imzamdaki model var. Cihaz genelde 50 dereceyi geçmiyor. 60 olunca fan açıyor. Gayet sessiz çalışıyor. Modele göre değişir bence.
Sizde 3X, arkadaş 2X fanlı olan modeli soruyor.
Alınabilir. Gigabyte'ın AMD serileri iyi diye biliyorum. İyi bir soğutmayla sıkıntı çıkarmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaş kartı sormuş ben alınabilir dedim. Diğer modelleri daha iyi olabilir ben sadece bu kart özelinde yorum yaptım.

Arkadaşın yazdığını görmediniz sanırım? Gigabyte Windforce'ler çok sıcak çalışıyor doğru mu demiş. Ben de modele göre değişir dedim. Yanlış bir şey dediğimi düşünmüyorum.

Mech OC ile beraber sona yazılacak modellerden, alınmaz.
Bütçe düşükse Sapphire Pulse tercih edilebilir.

Arkadaş kartı sormuş ben alınabilir dedim. Diğer modelleri daha iyi olabilir ben sadece bu kart özelinde yorum yaptım.
Alınmamalı, biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz işte. İyi bir model değil. Mümkün olduğunca iyi bir ürün alsın diyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı