Bu iki karttan birini alacağım, YouTube'den çok video izledim ama net bir kanıya varamadım. Sizce performans ve ısı açısından hangisini seçmeliyim? Fiyat olarak aralarında pek bir fark yok.
Dostum herkes gidip Gigabyte Aorus, ROG STRIX veya Gaming X kartları alamayabilir.
Forumda pek de Sapphire ön yargısı görmedim bu arada.
Bir de Rampage ekipmanlar ile alıp verememenizi anlarım fakat AMD için yıllarca soğutma üretmiş. Sapphire ile alıp veremediğiniz nedir yahu.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Galax 1650S 1450 lira bandında zaten. Söylediğiniz 2 kart arasında büyük fark yok ucuz olanı alabilirsiniz. Benim önerim 1650S kartıdır bu arada. 1650S rakibi RX580 yani 1650S RX570'i geçiyor.
Neye dayanarak Sapphire bu forumda önerilmiyor? Uzun süre Sapphire RX 570 kullandım ve çokta sağlam bir kart kendisi. Hiç bir sorun ile karşılaşmadım. AMD'de Sapphire den iyisi mi var sanki.
Kesinlikle Sapphire alın. 8 GB gerek yok. 4 GB fazlasıyla yeter. Fakat yine de siz bilirsiniz. Geleceğe dönük olsun diyorsan 8 GB kâfi.