Gigabyte RX 570 8 vs Sapphire RX 570 Pulse 8 GB

headgrab

Kilopat
Bu iki karttan birini alacağım, YouTube'den çok video izledim ama net bir kanıya varamadım. Sizce performans ve ısı açısından hangisini seçmeliyim? Fiyat olarak aralarında pek bir fark yok.

Fazla fark olmaz hocam. Hangisi uygun fiyatsa alabilirsiniz.

Sapphire bu forumda pek önerilen bir marka değil. AMD GPU'larda Sapphire daha fazla sorun çıkarıyor. Gigabyte iyidir.

Dostum herkes gidip Gigabyte Aorus, ROG STRIX veya Gaming X kartları alamayabilir.
Forumda pek de Sapphire ön yargısı görmedim bu arada.
Bir de Rampage ekipmanlar ile alıp verememenizi anlarım fakat AMD için yıllarca soğutma üretmiş. Sapphire ile alıp veremediğiniz nedir yahu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans olarak fark 2-3 FPS anca oynar. Ben Gigabyte diyorum.

Ayrıca kaç para vereceksiniz? RX 570 için 8 GB gereksiz. 1650 Super 4 GB almanızı tavsiye ederim, Galax modeli 1500 TL'ye bulunuyor.

Bahsettiğim kartlar 1450 TL bandında 1650 ise 1600 TL yi geçiyor. Ayrıca 570 in daha performanslı olduğunu gördüm bir kaç testte.

AMD Radeon RX570, 8GB' ı işleyecek kadar güçlü değil. Bence iyi bir RX570 4GB alın.

Msi in 4gb modelini bulabildim sadece ve fiyat olarak hemen hemen aynı. Ayrıca fazla GB göz çıkarmaz diye düşünüyorum.

Bahsettiğim kartlar 1450 TL bandında 1650 ise 1600 TL'yi geçiyor. Ayrıca 570'in daha performanslı olduğunu gördüm bir kaç testte.
Ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz...

Ben 1650 mi dedim? 1650 Super diyorum. Üstelik Teknobiyotik'te 1500 TL olduğunu da söyledim.

1650 değil, 1650 Super! İkisi aynı değil.

1650 Super, RX 580 civarında bir kart.

Bahsettiğim kartlar 1450 TL bandında 1650 ise 1600 TL yi geçiyor. Ayrıca 570 in daha performanslı olduğunu gördüm bir kaç testte.

Msi in 4gb modelini bulabildim sadece ve fiyat olarak hemen hemen aynı. Ayrıca fazla GB göz çıkarmaz diye düşünüyorum.

Galax 1650S 1450 lira bandında zaten. Söylediğiniz 2 kart arasında büyük fark yok ucuz olanı alabilirsiniz. Benim önerim 1650S kartıdır bu arada. 1650S rakibi RX580 yani 1650S RX570'i geçiyor.

Sapphire bu forumda pek önerilen bir marka değil. AMD GPU'larda sapphire daha fazla sorun çıkarıyor. Gigabyte iyidir.

Neye dayanarak Sapphire bu forumda önerilmiyor? Uzun süre Sapphire RX 570 kullandım ve çokta sağlam bir kart kendisi. Hiç bir sorun ile karşılaşmadım. AMD'de Sapphire den iyisi mi var sanki.

Kesinlikle Sapphire alın. 8 GB gerek yok. 4 GB fazlasıyla yeter. Fakat yine de siz bilirsiniz. Geleceğe dönük olsun diyorsan 8 GB kâfi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı