D Dial Up Bağlantı Centipat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 49 4 Mart 2020 #1 Arkadaşlar kartım 2. el. Çok uğraşarak aldım. Benim için çok önemli. Fakat bir sorunu var. Bazen bilgisayarı açınca oyunlarda düşük FPS veriyor. Oyunlarda, FurMark'ta vb. şeylerde düşük FPS veriyor. Dial Up Bağlantı dedi: Arkadaşlar kartım 2. el. Çok uğraşarak aldım. Benim için çok önemli. Fakat bir sorunu var. Bazen bilgisayarı açınca oyunlarda düşük FPS veriyor. Oyunlarda, FurMark'ta vb. şeylerde düşük FPS veriyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmenizi bekliyorum. Dial Up Bağlantı dedi: Arkadaşlar kartım 2. el. Çok uğraşarak aldım. Benim için çok önemli. Fakat bir sorunu var. Bazen bilgisayarı açınca oyunlarda düşük FPS veriyor. Oyunlarda, FurMark'ta vb. şeylerde düşük FPS veriyor. Sorunu çözmenizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş yardım edebilirmisiniz acaba? Son düzenleme: 4 Mart 2020
Arkadaşlar kartım 2. el. Çok uğraşarak aldım. Benim için çok önemli. Fakat bir sorunu var. Bazen bilgisayarı açınca oyunlarda düşük FPS veriyor. Oyunlarda, FurMark'ta vb. şeylerde düşük FPS veriyor. Dial Up Bağlantı dedi: Arkadaşlar kartım 2. el. Çok uğraşarak aldım. Benim için çok önemli. Fakat bir sorunu var. Bazen bilgisayarı açınca oyunlarda düşük FPS veriyor. Oyunlarda, FurMark'ta vb. şeylerde düşük FPS veriyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmenizi bekliyorum. Dial Up Bağlantı dedi: Arkadaşlar kartım 2. el. Çok uğraşarak aldım. Benim için çok önemli. Fakat bir sorunu var. Bazen bilgisayarı açınca oyunlarda düşük FPS veriyor. Oyunlarda, FurMark'ta vb. şeylerde düşük FPS veriyor. Sorunu çözmenizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş yardım edebilirmisiniz acaba?