Gigabyte RX 570 vs XFX RX 570

XFX kullanıp sorun yaşayan yada birilerinin sorun yaşadığını bilen varsa yazsın.Önyargıyı bırakın.Bence fiyat farkı fazla .Düdük yorumlarını da ciddiye almaya gerek yok...

Siz XFX'i galiba MSI Armor ile karıştırdınız.

Siz XFX'i galiba MSI Armor ile karıştırdınız.
Karıştırmadım, genel olarak kullanıcı yorumlarını araştırarak düdük kelimesini kullandım Gigabyte'a kıyasla. Bu konu biraz kullanıcı memnuniyet ile tartılacak bir konu. Arkadaş XFX aldı diyelim kartta problem çıkmazsa ne güzel, fakat sıkıntılı bir kart çıkarsa eninde sonunda buraya dönecek ve konu açacak. XFX yurtdışında yaygın olduğu için güvenilir bir kart olabilir fakat Gigabyte ile karşılaştırmak mantıksız. Evga, Galaxy gibi modeller de bi ara çok tartışma konusu idi fakat artık günümüzde yaygın modeller haline geldi dediğim gibi kullanıcı memnuniyet problemi bu. Karar vermek size kaldı @Kvnc44

Konuyu hortlatmış olacağım fakat dayanamayacağım. 2 aydır Gigabyte firması ile uğraşıyorum ekran kartımı değiştiremiyorlar daha nasıl bir memnuniyet anlamadım.

Konuyu hortlatmış olacağım fakat dayanamayacağım. 2 aydır Gigabyte firması ile uğraşıyorum ekran kartımı değiştiremiyorlar daha nasıl bir memnuniyet anlamadım.
Hocam hemen hemen hiç Gigabyte'in müşteri hizmetleri ve teknik servisi ile irtibat kurmadım sıkıntınıza birşey diyemeyeceğim, fakat hemen hemen kulandığım tüm bilgisayarlarda Gigabyte ya anakart üreticisi ya ekran kartı üreticisi oldu her zaman memnun kaldım.
Tüketici hakları vb. yerlere başvurmayı deneyebilirsiniz şahsi fikrim.

THH`ye başvuralı 1 ay oldu geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…