Gigabyte RX 570 vs XFX RX 570

O yüzden genelde XFX üzerinden problemler yaşanıyor. Gigabyte XFX'e rakip değil, MSI ASUS gibi firmalara rakip.
@Kvnc44 Gigabyte RX 570 çift fanlı modelini kullanıyorum yük altında 70 dereceyi geçmiyor genelde. Hiç düşünmeden Gigabyte alın.
Siz XFX'i galiba MSI Armor ile karıştırdınız.

Siz XFX'i galiba MSI Armor ile karıştırdınız.
Karıştırmadım, genel olarak kullanıcı yorumlarını araştırarak düdük kelimesini kullandım Gigabyte'a kıyasla. Bu konu biraz kullanıcı memnuniyet ile tartılacak bir konu. Arkadaş XFX aldı diyelim kartta problem çıkmazsa ne güzel, fakat sıkıntılı bir kart çıkarsa eninde sonunda buraya dönecek ve konu açacak. XFX yurtdışında yaygın olduğu için güvenilir bir kart olabilir fakat Gigabyte ile karşılaştırmak mantıksız. Evga, Galaxy gibi modeller de bi ara çok tartışma konusu idi fakat artık günümüzde yaygın modeller haline geldi dediğim gibi kullanıcı memnuniyet problemi bu. Karar vermek size kaldı @Kvnc44

Karıştırmadım, genel olarak kullanıcı yorumlarını araştırarak düdük kelimesini kullandım Gigabyte'a kıyasla. Bu konu biraz kullanıcı memnuniyet ile tartılacak bir konu. Arkadaş XFX aldı diyelim kartta problem çıkmazsa ne güzel, fakat sıkıntılı bir kart çıkarsa eninde sonunda buraya dönecek ve konu açacak. XFX yurtdışında yaygın olduğu için güvenilir bir kart olabilir fakat Gigabyte ile karşılaştırmak mantıksız. EVGA, Galaxy gibi modeller de bir ara çok tartışma konusu idi fakat artık günümüzde yaygın modeller haline geldi dediğim gibi kullanıcı memnuniyet problemi bu. Karar vermek size kaldı @Kvnc44

Konuyu hortlatmış olacağım fakat dayanamayacağım. 2 aydır Gigabyte firması ile uğraşıyorum ekran kartımı değiştiremiyorlar daha nasıl bir memnuniyet anlamadım.

Konuyu hortlatmış olacağım fakat dayanamayacağım. 2 aydır Gigabyte firması ile uğraşıyorum ekran kartımı değiştiremiyorlar daha nasıl bir memnuniyet anlamadım.
Hocam hemen hemen hiç Gigabyte'in müşteri hizmetleri ve teknik servisi ile irtibat kurmadım sıkıntınıza birşey diyemeyeceğim, fakat hemen hemen kulandığım tüm bilgisayarlarda Gigabyte ya anakart üreticisi ya ekran kartı üreticisi oldu her zaman memnun kaldım.
Tüketici hakları vb. yerlere başvurmayı deneyebilirsiniz şahsi fikrim.

Hocam hemen hemen hiç Gigabyte'in müşteri hizmetleri ve teknik servisi ile irtibat kurmadım sıkıntınıza birşey diyemeyeceğim, fakat hemen hemen kulandığım tüm bilgisayarlarda Gigabyte ya anakart üreticisi ya ekran kartı üreticisi oldu her zaman memnun kaldım.
Tüketici hakları vb. yerlere başvurmayı deneyebilirsiniz şahsi fikrim.
THH`ye başvuralı 1 ay oldu geçti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı