Düdük yorumunuza katılmıyorum, XFX yıllardır AMD kart üreten bilindik ve ünlü bir firma.Kuşkusuz Gigabyte bi yanda var köklü ve kaliteli bir üretici, bir yanda var ne düdük olduğu belli olmayan bir ekran kartı.
Kuşkusuz Gigabyte bi yanda var köklü ve kaliteli bir üretici, bir yanda var ne düdük olduğu belli olmayan bir ekran kartı.
XFX - Wikipedia
en.wikipedia.org
" Originally, XFX produced only NVIDIA Graphics cards; in 2009, XFX switched to manufacturing ATI (Now AMD) Graphics cards. While it kept selling NVIDIA mid-range cards for some time, it later ceased producing any GeForce Graphics cards."
İngilizce anlamazsan Türkçe çevirisi: " Başlangıçta, XFX sadece NVIDIA grafik kartları üretti; 2009 yılında XFX, ATI (şimdi AMD ) grafik kartlarının üretimine geçti. Bir süre NVIDIA orta sınıf kartları satmaya devam ederken, daha sonra GeForce grafik kartlarını üretmeyi bıraktı.
XFX'de yıllardır bilinen ve birçok kişinin kullanıp problem yaşamadığı bir marka. Elbet problem yaşayan vardır ancak bu her markada mevcut. Bilip bilmeden yanlış bilgilendirme yapmazsan seviniriz.
O yüzden genelde XFX üzerinden problemler yaşanıyor. Gigabyte XFX'e rakip değil, MSI ASUS gibi firmalara rakip.XFX - Wikipedia
en.wikipedia.org
" Originally, XFX produced only Nvidia graphics cards; in 2009, XFX switched to manufacturing ATI (now AMD) graphics cards. While it kept selling Nvidia mid-range cards for some time, it later ceased producing any GeForce graphics cards."
İngilizce anlamazsan Türkçe çevirisi: " Başlangıçta, XFX sadece Nvidia grafik kartları üretti ; 2009 yılında XFX, ATI (şimdi AMD ) grafik kartlarının üretimine geçti . Bir süre Nvidia orta sınıf kartları satmaya devam ederken, daha sonra GeForce grafik kartlarını üretmeyi bıraktı.
XFX de yıllardır bilinen ve bir çok kişinin kullanıp problem yaşamadığı bir marka. Elbet problem yaşayan vardır ancak bu her markada mevcut. Bilip bilmeden yanlış bilgilendirme yapmazsan seviniriz.
O yüzden genelde XFX üzerinden problemler yaşanıyor. Gigabyte XFX'e rakip değil, MSI ASUS gibi firmalara rakip.
@Kvnc44 Gigabyte RX 570 çift fanlı modelini kullanıyorum yük altında 70 dereceyi geçmiyor genelde. Hiç düşünmeden Gigabyte alın.
Benim alacağımda çift fanlı bir de FreeSync monitör alacağım işlemcim 17 870 8 GB 1333MHz RAM 120 GB SSD 500 HDD 500W PSU sizce sorun olur mu watmann hatası kronik sorunları var mı?
Çevremde XFX kullanıp da problem yaşayanına denk gelmedim genelleme yapmanız yanlış. Kim kimle rakip orası beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren sizin burada marka fanboyluğu yapıp XFX markasının ürettiği her ürün problemliymiş gibi lanse etmeniz. Aynı çipseti kullanıyorlar ekran kartını onlar değil AMD üretiyor. Montaj kısmı onlara ait sonuçta.O yüzden genelde XFX üzerinden problemler yaşanıyor. Gigabyte XFX'e rakip değil, MSI ASUS gibi firmalara rakip.
@Kvnc44 Gigabyte RX 570 çift fanlı modelini kullanıyorum yük altında 70 dereceyi geçmiyor genelde. Hiç düşünmeden Gigabyte alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.