Yerine Sapphire Pulse öneririm. Soğutma bloğu 2 fana rağmen daha büyük ve AMD'de Sapphire daha akıllıca bir seçim olur bence. 300 TL daha bütçe arttırma şansınız varsa kesinlikle Nitro alın.
İşlemciye yüklenen birkaç oyun dışında darboğaz olmasın dersen en az R5 3600 veya R7 2700X almanız gerek. Hiç darboğaz olmasın tamamen akıcı olsun dersen de en az R7 3700X gerekli. Bunu 1080P monitörle kullanacağınızı varsayarak söylüyorum. 2K monitör ile kullanacaksanız iyi bir soğutucu alıp işlemciye OC yapmanız yeterli gelir.
Şimdilik işlemci alacak bütçeniz yok anladığım kadarıyla. Bu yüzden işlemciye OC yapma yöntemini şimdilik 1080P için de uygulayabilirsiniz.
Bundan bahsediyorsanız bu fiyata çok iyi bir kart. ROG STRIX benzeri bir soğutması var Sistemi 2K değil de 1080P kullanırsanız darboğaz olacaktır bunu bilerek alın.