Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC kartı alınır mı?

Yerine Sapphire Pulse öneririm. Soğutma bloğu 2 fana rağmen daha büyük ve AMD'de Sapphire daha akıllıca bir seçim olur bence. 300 TL daha bütçe arttırma şansınız varsa kesinlikle Nitro alın.
Pulse modelden 5-6 derece daha serin çalışıyor Nitro+ karta yakın bir soğutmaya sahip. Niye öyle dediniz anlamadım.

İşlemci olarak ne önerirsiniz ?
İşlemciye yüklenen birkaç oyun dışında darboğaz olmasın dersen en az R5 3600 veya R7 2700X almanız gerek. Hiç darboğaz olmasın tamamen akıcı olsun dersen de en az R7 3700X gerekli. Bunu 1080P monitörle kullanacağınızı varsayarak söylüyorum. 2K monitör ile kullanacaksanız iyi bir soğutucu alıp işlemciye OC yapmanız yeterli gelir.

Şimdilik işlemci alacak bütçeniz yok anladığım kadarıyla. Bu yüzden işlemciye OC yapma yöntemini şimdilik 1080P için de uygulayabilirsiniz.

Pulse modelden 5-6 derece daha serin çalışıyor Nitro+ karta yakın bir soğutmaya sahip. Niye öyle dediniz anlamadım.
Sapphire'e güvendiğim için biraz da hocam. AMD diyince o geliyor aklıma nedense 😂
Katılıyorum AMD tarafında en üst kartlar Sapphire Nitro+ olur her zaman ancak Pulse modelleri Gigabyte'ın gerisinde görüyorum bende.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı