Çözüldü Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC sistem FH5'de kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Ryzen 5 7500F'li bir sistemim var, sisteme bugün Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC ekran kartı satın aldım. Cyberpunk 2077 dahil tüm oyunlar sorunsuz çalışıyor, ancak Forza Horizon 5'e girip haritaya girdiğim an bilgisayar kapanıyor. DDU ile sürücüleri kaldırdım, WHQL sürücü yükledim sorun düzelmedi. Herhangi bir WattMan veya olay görüntüleyicisinde hata bulunmuyor.
İlaveten birlikte diğer sistem için aldığım XFX RX 5700 XT var ve o kartta Forza Horizon 5 aynı bilgisayarda sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Oyun dosyalarını doğrulamak için Steam'de "Yerel Dosyalar" sekmesinden doğrulama yapın.

Sorun kartın tavan yapan GPU hotspot sıcaklığıymış, macun değişimi yapıldı fakat düzelmedi ve kart değişimi satıcı tarafından yapıldı. Konu kapatılabilir.
Sorun kartın tavan yapan GPU hostpost sıcaklığıymış, macun değişimi yapıldı fakat düzelmedi ve kart değişimi satıcı tarafından yapıldı. Konu kapatılabilir.

Sorundan muzdarip kullanıcıların çözümden faydalanabilmesi için konunun açık kalması uygundur. Dönüşünüz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı