Gigabyte RX 580 4 GB mavi ekran ve FPS problemi

yanikyigit

Centipat
Yaklaşık 2 haftadır FPS problemi yaşıyordum. Bugün CS:GO'dan çıkarken yediğim bir mavi ekran ile bu problem canımı iyice sıktı. 2 hafta önce termal pad ve macunu yeniledim. Isılarda herhangi bir anormallik yok. Ortalama 75-80 derecede çalışıyor.

Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 optional sürümünü kullandığımda FPS düşmesiları bariz bir şekilde artıyor ve oyun oynanmaz hale geliyor.
Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 recommended (WHQL) sürümünü kullandığımda FPS düşmesiları bir nebze daha azalıyor fakat oyun hala oynanmaz halde.
Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 recommended (WHQL) sürümüne geçiş yaptığımda ise FPS düşmesiları neredeyse hiç yok, fakat oyun içi bildirimlerde halen drop girmeye devam ediyor. Ayrıca mavi ekranı da bu sürümde yedim.

Hatayı daha iyi anlamanız için minidump dosyasının ekran görüntüsünü de ekledim.

Sistemim:

Ryzen 3 1200 CPU.
Gigabyte B450 GAMING X anakart.
Gigabyte RX 580 Gaming 4 GB ekran kartı.
Corsair Vengeance 16 GB DDR4 3000MHz 8x2 RAM.
Aerocool cylon 500W 80+ güç kaynağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı