Gigabyte RX 580 Güç Işığı Sürekli Yanıp Sönüyor

Aorus rx 580 8gb var daha yeni Rampage in 600w bronz sertifikalı PSU sunu aldım yaklaşık 2 hafta oluyor. dün rgb fusion 2.0 ı indirdikten sonra ekran kartımdaki güç ledi ara ara yanıp yanıp sönmeye başladı. Sanalda dolaşırken bile yakıyor bu ledi ara ara. Sizce bunun sorunu ne olabilir ?

Aynı sorun bendede mevcut RX590 gigabyte, modeli mevcut
Güç bağlantısının üstündeki ışık yanıp sönüyor sürekli.
Ama görüntüde falan herhangi bir gitme vs söz konusu değildir.
1 saatte bir 15 dakikada bir bazen yanıyor.
Bu sorunmudur değilmidir bende anlamadım.

600W Cooler Master Elite V3 PSU Mevcut.

Gigabyte RX590 Ekran kartım var aynı sorunu bende yaşıyorum.
ekran bir anda kararıyor bilgisayarın tüm fanları dönmeye devam ederken ekran kartının ışıkları yanıp sönmeye başlıyor. Bilgisayar kapatma tuşuna bastığımda kapanmıyor Düzelmesi için reset atmak zorunda kalıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bendeki durum o kadar kötü değil.Hatta o şekilde ışığın yanıp sönmesinin bir zararını görmedim.Bu konuda bir fikrim var; led efektlerini durağan hale getirdiğimde problemin tekrarlanmadığını fark ettim.Deneyebilirsiniz.
Aorus rx 580 8gb var daha yeni Rampage in 600w bronz sertifikalı PSU sunu aldım yaklaşık 2 hafta oluyor. dün rgb fusion 2.0 ı indirdikten sonra ekran kartımdaki güç ledi ara ara yanıp yanıp sönmeye başladı. Sanalda dolaşırken bile yakıyor bu ledi ara ara. Sizce bunun sorunu ne olabilir ?
Sorunun ekran kartı üzerindeki led kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.Sabit renk ile durağan aydınlatmalarda problem yaşamadım.Ancak nefes efekti gibi durumlarda aynı şekilde ışık yanıp sönüyor.Sende bu şekilde deneyebilirsin.

Hocam bendeki durum o kadar kötü değil.Hatta o şekilde ışığın yanıp sönmesinin bir zararını görmedim.Bu konuda bir fikrim var; led efektlerini durağan hale getirdiğimde problemin tekrarlanmadığını fark ettim.Deneyebilirsiniz.

Sorunun ekran kartı üzerindeki led kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.Sabit renk ile durağan aydınlatmalarda problem yaşamadım.Ancak nefes efekti gibi durumlarda aynı şekilde ışık yanıp sönüyor.Sende bu şekilde deneyebilirsin.

Merhabalar,

Dediğiniz gibi led efektini tek renk'e sabitledim o beyaz ışık yanıp sönmesi gitti şuanlık ısıya göre renk değiştiriyor ekran kartı led'i sabit yapınca o beyaz ışık yanıp sönmesi cidden gitti bilgi için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı