B Baykus18 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Yeni bir hazır sistem aldım sistemin içinde Gigabyte RX 7600 XT ekran kartı var. Çok ısınır mı? Aramızda kullanan veya performansını ısınması hakkında bilgisi olan var mı?
Yeni bir hazır sistem aldım sistemin içinde Gigabyte RX 7600 XT ekran kartı var. Çok ısınır mı? Aramızda kullanan veya performansını ısınması hakkında bilgisi olan var mı?
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.982 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 Bir şey olmaz hocam en kotu UV yaparsınız yeni serilerde cok ısınma sorunu olmuyor zaten. Artı 0 Eksi
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.300 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 Modeline göre değişir de ısınan kart modelleri Max 80'e bile zor ulaşır. Buna da ısınıyor demek doğru olmaz. Artı 0 Eksi
Modeline göre değişir de ısınan kart modelleri Max 80'e bile zor ulaşır. Buna da ısınıyor demek doğru olmaz.
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.319 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2025 #4 Bence ısınmaz. Artı 0 Eksi
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.135 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #5 Her kart tabii ki ısınır fakat normal bir ısınma söz konusu. Dert edilecek bir şey değil. Artı 0 Eksi
KS KS B Baykus18 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #6 ubiiyy dedi: Her kart tabii ki ısınır fakat normal bir ısınma söz konusu. Dert edilecek bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Marka olarak gigabyte markası çok ısınıyor diyorlar o yüzden sormak istedim Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Her kart tabii ki ısınır fakat normal bir ısınma söz konusu. Dert edilecek bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Marka olarak gigabyte markası çok ısınıyor diyorlar o yüzden sormak istedim
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.135 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #7 Baykus18 dedi: Marka olarak Gigabyte markası çok ısınıyor diyorlar o yüzden sormak istedim Genişletmek için tıkla... Yok hocam, herkes her şeyi söylüyor ona bakılırsa. Kart seçerken genelde en ucuzu neyse o alınır. Çünkü zaten yeterli soğutmaya sahiptir çoğu. Artı 0 Eksi
Baykus18 dedi: Marka olarak Gigabyte markası çok ısınıyor diyorlar o yüzden sormak istedim Genişletmek için tıkla... Yok hocam, herkes her şeyi söylüyor ona bakılırsa. Kart seçerken genelde en ucuzu neyse o alınır. Çünkü zaten yeterli soğutmaya sahiptir çoğu.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.152 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #8 Baykus18 dedi: Marka olarak gigabyte markası çok ısınıyor diyorlar o yüzden sormak istedim Genişletmek için tıkla... Hangi model? Örneğin Gaming OC modeli iyidir ama Eagle modeli kötüdür sıcaklık konusunda. Sizinki hangi model? Gerçi 7600 XT'de en giriş seviye model de bile sıcaklık sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Baykus18 dedi: Marka olarak gigabyte markası çok ısınıyor diyorlar o yüzden sormak istedim Genişletmek için tıkla... Hangi model? Örneğin Gaming OC modeli iyidir ama Eagle modeli kötüdür sıcaklık konusunda. Sizinki hangi model? Gerçi 7600 XT'de en giriş seviye model de bile sıcaklık sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.982 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #9 ElderAssassin dedi: Hangi model? Örneğin Gaming OC modeli iyidir ama Eagle modeli kötüdür sıcaklık konusunda. Sizinki hangi model? Gerçi 7600 XT'de en giriş seviye model de bile sıcaklık sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... O kartın Eagle modeli yok sanırım hocam varsa da satışını goremedim. Artı 0 Eksi
ElderAssassin dedi: Hangi model? Örneğin Gaming OC modeli iyidir ama Eagle modeli kötüdür sıcaklık konusunda. Sizinki hangi model? Gerçi 7600 XT'de en giriş seviye model de bile sıcaklık sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... O kartın Eagle modeli yok sanırım hocam varsa da satışını goremedim.
KS KS B Baykus18 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #10 ElderAssassin dedi: Hangi model? Örneğin Gaming OC modeli iyidir ama Eagle modeli kötüdür sıcaklık konusunda. Sizinki hangi model? Gerçi 7600 XT'de en giriş seviye model de bile sıcaklık sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16G modeli hocam 3 fanlı 16gb Artı 0 Eksi
ElderAssassin dedi: Hangi model? Örneğin Gaming OC modeli iyidir ama Eagle modeli kötüdür sıcaklık konusunda. Sizinki hangi model? Gerçi 7600 XT'de en giriş seviye model de bile sıcaklık sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16G modeli hocam 3 fanlı 16gb