Diğer arkadaşın dediği termal pedin akması olayı hakkında bilginiz var mı?
Hayır.
Diğer arkadaşın dediği termal pedin akması olayı hakkında bilginiz var mı?
Peki sence 600tl fazladan verip OC' lu versiyonunu almaya gerek var mı?Bende Sapphire kullanıyorum. Gayet soğuk bir kart.
Peki sence 600TL fazladan verip OC'lu versiyonunu almaya gerek var mı?
Soğutma konusunda bir fark olmaz mı peki tek fark hızlandırılmış olması mı?Hocam buraya konu açıp kendiniz de overclock yapabilirsiniz. Ama o kart güncel her oyunu açar gerek duyacağınızı da zannetmiyorum. En ucuzu alın geçin.
Soğutma konusunda bir fark olmaz mı peki tek fark hızlandırılmış olması mı?
Tamamdır teşekkür ederim. İşlemci olarak Ryzen 5 7500F düşünüyorum, anakart olarak da Asus A620m-e-csm. Bunlara uygun kasa ve psu önerir misin sana zahmet.Ufak bir OC işlemi ile geliyor büyük ihtimalle. Maksimum 4 5 FPS oynatır diye düşünüyorum. Soğutma konusuda ikisi de aynı kart. Ayrıyeten Tebilon'da aynı kart daha ucuz.
![]()
SAPPHIRE Radeon RX9060 XT PULSE GDDR6 16GB 128Bit FSR 4 AMD Ekran Kartı-11350-03-20G Uygun Fiyatları ile Tebilonda
SAPPHIRE Marka SAPPHIRE Radeon RX9060 XT PULSE GDDR6 16GB 128Bit FSR 4 AMD Ekran Kartı-11350-03-20G Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Tamamdır teşekkür ederim. İşlemci olarak Ryzen 5 7500F düşünüyorum, anakart olarak da ASUS A620M-E-CSM. Bunlara uygun kasa ve PSU önerir misin sana zahmet.
MSI MB PRO B650M-E AM5 DDR5 6800MHZ(OC) HDMI VGA M.2 USB3.2 2.5G LAN mATX en uyguna bunu buldum, uygun mudur?Bütçe varsa o anakartı almayın derim. En azından B650M modellere yönelin.
MSI MB PRO B650M-E AM5 DDR5 6800MHZ(OC) HDMI VGA M.2 USB3.2 2.5G LAN mATX en uyguna bunu buldum, uygun mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.