Gigabyte RX 9070 XT RGB'si nasıl ayarlanır?

zifobaba60

Femtopat
Daha fazla  
RX 9070 XT Gigabyte modelini aldım. Anakartım MSI B650M Project Zero. Kendi MSI Center uygulamasında GPU'yu tanımıyor. Ekran kartının RGB yazılımı da anakartı desteklemiyor. Bunu nasıl çözebilirim?

RX 9070 XT Gigabyte modelini aldım. Anakartım MSI B650M Project Zero. Kendi MSI Center uygulamasında GPU'yu tanımıyor. Ekran kartının RGB yazılımı da anakartı desteklemiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
OpenRGB gibi ayrı olarak sistemdeki tüm ARGB'leri kontrol etmeye yarayan programları deneyebilirsiniz. Muhtemelen OpenRGB çalışır.

Openrgb gibi ayrı olarak sistemdeki tüm ARGB'leri kontrol etmeye yarayan programları deneyebilirsiniz. Muhtemelen openrgb çalışır.

Teşekkür ederim, denedim işe yaradı.

Openrgb gibi ayrı olarak sistemdeki tüm ARGB'leri kontrol etmeye yarayan programları deneyebilirsiniz. Muhtemelen openrgb çalışır.

Bir de RAM ışığını ayarlarken 1 RAM ışığı a

Rica ederim, çözüldü olarak işaretlerseniz konu başkasının da işine yarayabilir.

Nereden yapılıyor yeniyim.

Rica ederim, çözüldü olarak işaretlerseniz konu başkasının da işine yarayabilir.

Ha bir de RAM RGB değiştirirken birisinde LED dondu değiştiremiyorum PC'yi uykuya almama rağmen kapanmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı