2020'nin Ekim'inde Hepsiburada üzerinden Gigabyte B450M S2H anakart satın aldım. Önceden kullandığım sistemimdeki HDD'yi direkt taktığım için format atma ihtiyacı duymamıştım. Ocak ayında Kingston A2000 NVMe SSD satın aldım ve sistemime taktım. Sonrasında forma flash belleğim bulunmadığı için bilgisayarcıma götürdüm. Kendisinin bana aktardığı üzere SSD ile de HDD ile dee UEFI kurulum yapılıyor sonrasında sistem yeniden başlatıldığında Boot yapmıyor ve hata veriyor. Bunun üzerine garantiye göndermek üzere garanti belgesinin üzerindeki firma ile mail yolu üzerinden iletişime geçtim. Cihazı gönderin dediler gönderdim. Geçen sürede cihazın testlerinin yapıldığını başarıyla kurulum yapılabildiğini, BIOS'un baştan kurulduğunu söylediler. Bilgisayarcım test ettiğinde sorunun devam ettiğini hatta kartı çalıştırdığında legacy Mod'da bırakılmış olarak bulduğunu söyledi. Tekrardan servise gönderim sağladım bu sefer SSD'im ile birlikte gönderdim. Bana sizin SSD'iniz ile kurulum sağlayamadık ancak kendi SSD'imiz ile başarılı bir şekilde kurulum yaptık dendi. Şu anda beklemekteyim elimde güzel olduğuna inandığım ve forumda herkes tarafından önerilen bu kart ile böyle bir şey yaşamayı hiç beklemezdim. Param yandı üstüne 3 haftam gitti. Yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Bilgisayarcımın da benim de farkına varmadığım bir durum?
Şimdiden okuyan herkese teşekkürler.
Şimdiden okuyan herkese teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: