Gigabyte SSD, 1 ayda sağlık %96

Bunu duyduğuma sevindim.
@208247 Bu forumda bir Süper Moderatör James Donkey SSD kullandığını gördüğüme göre artık rahatlıkla ölebilirim. Yav adamın 200 TL bütçesi var biri 300 TL membrane klavye önerir diğeri daha da üst fiyatlara model önerir. James donkey 610S öneririm diye laf yapar. Adam diyor ki kalitesiz Switch kullanılıyor içinde kullanılan da Content marka Switch. Ki Philips markasının klavyesi bile baskı olduğu için önemli olan modelleri araştırmak. James donkey modelinin içindeki çipset kaliteli ise sorun olmaz hocam daha senelerce. Marka değil model diye uzun bir konu yapacağım artık.

@mstfaozder Ya ben bu SSD'nin bu kadar kaltesiz olduğunu bilmiyordum. Bilsem satın almam zaten ucuz diye. O yüzden gidip Gigabyte aldım.

Normal değil. HD Tune ile test yapar mısınız?
3 farklı prgramdan detaylı testleri yapıp paylaştım hocam.

Dosya Ekleri

• Ads12ı12z.png
    38,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Ads12ıxvxcv12z.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 64
  • Ads12ız.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Adsı1z.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 68
  • Adsız.png
    12,1 KB · Görüntüleme: 72
Sağlık %100 görünüyor, bir sıkıntı göremedim. Değerler de normal.

Sağlık %100 görünüyor, bir sıkıntı göremedim. Değerler de normal.
bu tür programlar neye göre çalışıyor bilmiyorum. Elektronik bir cihaza sağlık durumu vermek pek mantıklı gözükmüyor. hd sentielde 2 yıllık hdd im 100 sağlık gözüküyor. ultra derecede saçma. eklemediğim gigabyte ın kendi programı. orada 96 sağlık veriyor. sinirimi bozduğu için sildim programı. yazma ve okumada sıkıntı görmedim ben. pek bilgim yok fakat eğer sorun içeren bir şey varmıdır ve servise göndermem gerekirmi üzerine açtım konuyu
Hiç bir sorun yok endişelenmeyin. Ayrıca sağlık %96 değil %100.
2 yıllık hdd 100 sağlık gözüküyor okuma yazmada ve sıcaklıkta sorun olmadığı için servise göndermiyorum ozaman.

HDD Sentinel güvenilir bir programdır, sağlığınız gördüğünüz gibi %100. Kendi yazılımı saçmalamış olabilir, normaldir.

Gerek yok, sıkıntı yok SSD'de.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sıcaklık takıntım olduğu için aldım SSD'yi. Performansı gayet stabil. Anladığım kadarıyla sağlık ölçmek pek mantıklı değil 2 program birbirinden bağımsız sonuç veriyor. Düşük bütçede SSD alacak olanlara ve sıcaklık yüzünden takılma yaşamak istemeyen kullanıcılara önerebilirim. İyi forumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…